Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma to jak oszustka i wampir emocjonalny

Polecane posty

Gość gość

Trafiłem na taką fajną kobietę, nie ma co fajnie było. Oby ktoś ją potraktował jak ona mnie, życzę jej tego bo zasłużyła.

Gość zawsze szczery
przytulam cie misaczku

Gość gość
autorze, ile masz lat?

" gość dziś wykorzystała moje uczucia, wykorzystała mnie finansowo, udawała zainteresowanie, oszukiwała bo nie miała żadnych planów żeby stworzyć związek ze mną a robiła nadzieję swoim zachowaniem, na koniec olała nic sobie z tego nie robiąc... " X chciałeś kupić laskę za pieniądze i nie wyszło? ojej, jaka strata...

Gość gość
nie ważne ile lat... ale byłem głupi bo od dawna widziałem że coś jest nie tak.

Gość gość
ŻabAlka - oczywiście że NIE CHCIAŁEM, ale jak gdzieś byliśmy to ani razu nie pofatygowała się cokolwiek postawić stale liczyła na mnie... to co miałem siłą wyciągać?

Gość gość
zrobiła sobie ze mnie frajera do stawiania, pewnie jeszcze przed koleżankami mnie wyśmiała

chciałeś, to stawiałeś. nikt ci kasy z kieszeni nie wyciągał przecież. i oczywiście, że zamierzałeś ją kupić. gdyby ci d**y dała, to nie byłoby tego tematu.

Gość gość
ŻabAlka - ale ja szukam kogoś na całe życie... nawet były rozmowy o tym i wszystko wg. niej było ok, jak bym chciał kogoś do seksu to bym taką znalazł nie ma problemu, mam nawet taką koleżankę której tylko o seks chodzi bo ma już dość związków dlatego jej nie chciałem

Gość gość
A ty zapewne święty i niewinny,jak każdy facet ,oczywiście baby to kursy i materialistki,idz do mamusi się wyplacz i skończył z tymi wampirami bo to nudne

Gość gość
nic złego tej kobiecie nie uczyniłem... niby czego mam być winny że ją zapraszałem? że usłyszała czasami miłe słowo ode mnie? że mi się podobała i jej to otwarcie mówiłem, jestem bardzo winny chyba tego że się urodziłem a temat skończę wtedy jak ja zadecyduje

Gość gość
Skąd wiesz że nie miała żadnych planów wobec Ciebie?