Gość gość Napisano Październik 23, 2015 witam. od jakiegoś czasu dość głośno jest o tym że będą odbierane zasiłki że coraz gorzej w uk że będą deportacje i jednym słowem trudno będzie tu żyć. oboje z mężem pracujemy i nie pobieramy żadnych świadczeń wynajmujemy mieszkanie itd... 2 miesiące temu przyjechał kuzyn męża. otworzył self employer pracuje na budowie ma nin. niedawno obiło mi się o uszy że zamierza ściągnac tutaj żonę z dwójką dzieci w wieku 14 i 8 lat. i teraz moje pytanie bo prosił nas o opinie czy to w ogóle ma sens? tzn. ja rozumiem ze to niedobrze ze rodzina nie jest razem ale on dobrze zarabia i wiekszosc wysyla do pl ona nie pracuje dzieci wiadomo szkoła żadne z nich po angielsku nie za bardzo jej do pracy tez nie widzę. obawiam się nieco jakby to miało wyglądać i nie chce zeby z tego jakiejs tragedii nie było. oczywiście ona juz chce tu zjechac najlepiej przed swietami jeszcze i w sumie nie wiemy co im doradzic. aha. poki co prace on ma na pol roku (tyle przewiduje tamta budowa). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach