Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż mocno bije dziecko :(

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż ciezko pracuje na budowie, jest cholerykiem z byle powodu bije naszego 4 letniego synka ma taki gumowy waz przygotowany na bicie dziecka a mi sie serce kraje jak go bije wystarczy czasami ze powie synkowi ze wezmie ten gumowy wąż to synek potrafi tak sie rozplakac ze szok :(

Gość gość
co z ciebie za matka,ze na t pozwalasz.brak słów....

Gość gość
Normalna jesteś? Dziecko cię znienawidzi za to. Sama bym temu mezulkowi przyj***la

Gość gość
przyznajcie ze spoko prowo nawet kobieta nie jestem :D🖐️

Gość gość
Jak twoje dziecko dogodnie przez coś takiego będzie agresywne i bez szacunku do ciebie i do kobiet bo go nie bronisz wiem bo mój ojciec przez coś takiego normalny nie jest pije i wyzywal się na nas bo był bity i ponizany, i jeszcze mnie i siostrę bił ale my jesteśmy kobietami i agresji nie okaxujemy tak mocno bo słabsze jesteśmy ale bracia agresja względem wszystkich mnie i matki to była nieopisana mezczyzini się wysuwają a kobiety cierpią, rób co się da póki możesz

Gość gość
Albo postraszyli ze nie chcesz tego dziecka już i oddaj dla dziadków może zrozumie i zateskni

Gość gość
Moja babcia jest religijną i mówiła ze ojciec ma większe prawa do dziecka i może o nim decydować. A kobieta jest po to aby dla męża urodzić syna nie dla siebie tylko jemu a ona tylko przewinąć i karmic powinna bo od tego jest. To ojciec ma wszelkie prawa a kobieta powinna mu służyć.