Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stracić prawictwo u prostytutki?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Mam już 21 lat nigdy nie miałem dziewczyny i w sumie nie mam większego kontaktu z kobietami. Z tego powodu straciłem nadzieje na stratę prawictwa w "naturalny" sposób i z tego powodu zaczyna mi trochę odwalać niby chcę spróbować seksu ale nie mam z kim i mieć raczej nie będę, ale z drugiej strony takie coś aby zaliczyć też nie ma sensu bo i tak dziewczyny mieć nie będę. Myśle aby wydać trochę oszczędności i pójść do prostytutki ale się waham czy to w ogóle ma sens. Co mam robić z tym fantem?

Gość gość
Idź szkoda się męczyć.Nie musisz nikomu o tym mówić.Możesz potem poczuć przemianę psychiczną i łatwiej będzie ci poznać kobiety.

Gość gość
nie spróbujesz to się nie dowiesz Pamiętaj "Kobieta kocha za coś" wiec co za różnica, prostytutka kocha pieniądze jak każda kobieta. Wyłącz te błędne myślenie, że to jakieś gorsze istoty.

Gość gość
nie chodzi o to że gorsze poprostu seks dla seksu w sumie nic mi nie da ja chcę poprostu mieć kogoś

Gość gość
Prostytutka to nie tylko przydrożna tirówka, są też luksusowe tylko trzeba odpowiednio zapłacić :-)