Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Co kupić 7miesięczniakowi i 3latce jako prezent z okazji odwiedzin?

Polecane posty

Gość gość

Jutro jadę do rodziny, w której jest dwoje dzieci : dziewczynka za dwa tygodnie skończy trzy lata, a chłopiec za tydzień - siedem miesięcy. Ta starsza jest typową jedynaczką - ma wszystko, czego dusza zapragnie, wręcz jest zbyt rozpieszczona - od początku góra ubrań nieużywanych, praktycznie tylko Coccodrillo, ewentualnie H&M, zabawek ma 6 pudeł, cztery półki, 8 szuflad oraz 5 zestawów Lego Duplo i 5 różnych kart i zabawek logicznych Czuczu. Dlatego nie wiem, co powinnam jej kupić. Jest to rodzina mieszkająca 200 km od nas i widzimy się średnio raz na kwartał i rzadziej. Do tej pory zawsze kupowałam jej ubrania, ale nie wiem czy dalej tak wypada... Natomiast chłopiec ma prawie siedem miesięcy i wiadomo - jak to niemowlak - nie mówi, niezbyt dużo się bawi, bo jeszcze nie potrafi, ubrania ma, a chłopcu tym bardziej ubrań kupować nie wypada, więc nie wiem, może jakaś zabawka od 6 miesiąca Fisher - Price albo Chicco... Nie wiem naprawdę. Chciałabym wydać na te prezenty max. 100 zł, tymbardziej, że zbliżają się urodziny tej dziewczynki i wtedy wyślę jej paczkę za 100-150 zł. Pomóżcie, proszę. Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować