Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wyjsc na prosta????

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie mi prosze..jak wyjsc na prosta po ciezkich przezyciach..gdy cale zycie leglo w gruzach i trzeba zaczac na nowo,jest sie maksymalnie przybitym i zniecheconym ? macie jakies sposoby? pomozciesmutas.gif

Gość Vega11
Napisz więcej o sobie,czy jesteś kobietą czy mężczyzną,ile masz lat,czym się zajmujesz.Wszystko jest ważne ,trudno jest doradzać "nikomu"

Gość gość
mam 28 lat..pracuje w handlu,jestem kobieta..

Gość Vega11
smutas ,nie masz jeszcze zbyt dużego doświadczenia życiowego ,ale to nie zmienia faktu,że problemy potrafią zdołować i sprawić,że rzeczywiście ma się wrażenie ,że całe życie legło w gruzach. Proszę ,napisz jeszcze jakie problemy doprowadziły cię do takiego stanu,czy jesteś sama,czy masz rodzinę. Czasami otworzenie się ,rozmawianie czy pisanie o problemach też pomaga,nie jesteśmy wtedy sami ze swoimi problemami ,napisz więcej o sobie i swoich problemach.

Gość gość
Nawroć się i wszystkie kłopoty ofiaruj J/ezusowi na nawrocenie innych i wyjdziesz na prostą. Dotyk Boga 32: Wyjście z długów, fizyczne uzdrowienia. https://www.youtube.com/watch?v=LXQieAwrX9g zobacz też inne świadectwa na tym kanale Dotyk Boga na playliście są również nauczania, które budują naszą wiarę :)

Gość Vega11
Persyfona ,czy to ty założyłaś ten temat ?Zawsze warto nadać sobie jakiś NIK , bo wtedy wiadomo z kim się pisze . Jeżeli to ty to otwórz się , wygadaj się ,wciąż o tobie prawie nic nie wiemy. Piszesz , że jesteś sama.W twoim wieku to już jest powód do frustracji ,ale w twoim wieku najłatwiej to nadrobić.

Gość gość
Na depresję i ciężkie dni kiedy człowiekoi własnie przydałoby się słoneczko polecam witaminę słońca naprawdę pomaga. Mi D-vitum forte pomogło kiedy miała trudny okres w życiu. trzymaj się !!!!!