Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odezwać się?

Polecane posty

Gość gość

Facet spotykał się ze mną 2 miesiące, głównie w weekendy. Dwa tygodnie temu miał tylko czas w niedzielę. Tydzień temu już nie chciał się spotkać - piątek, sobota też nie pasowały, podobno dużo pracy i rzucił hasło jak chcesz przyjedź do mnie w niedzielę. W sobotę miał dzwonić by ustalić szczegóły. Nie zadzwonił spotkania. Cały tydzień milczał. Więc go olałam. A wczoraj dzwoni mi po 22. Nie odebrałam, bo już zasypiałam. Nie wiem czy się odezwać. Z grzeczności może powinnam, zawsze oddzwaniam. Ale duma mi nie pozwala.

Gość gość
Olej tak jak on Ciebie, jak będzie mu zależało zadzwoni jeszcze raz!

Gość gość
przepros Go, ze Cie olal

Gość gość
Rozumiem,ze wyrazilas zgode i chcialas w te niedziele wowczas jeachac. Jesli tak,wiedzial o tym,a nie zadzwonil to sorry. Jeszcze dzwoni jakby nigdy nic po tygodniu.

Gość gość
Ta chora kobieca duma...

Gość gość
przepros go natchmiast !... moze sie zlituje i w koncu odezwie sie

Gość gość
Chodziło mi o słowa autorki, że jej duma nie pozwala.

Gość gość
Nie ,nie odzywaj się Nie zależy mu na Tobie aż tak bardzo

Gość Krzysiu Jarzyna ze Szczecina1
kobiety, nie możecie zrobić tak: 1. ubrać sie najseksownie jak tylko potrafisz 2. pokazać sie temu facetowi, aż dostanie orgazmu na sam Twój widok ;-) 3. i wtedy go rzucisz w kilka sekund plusy: +nie będziesz się użalać + dowartościowujesz się + będzie ci lepiej i w ogóle.. Jak sądzicie? może któraś to wypróbowała :-)

Gość gość
Ha ha, dobre. To jest mysl Ci powiem:)

Gość Krzysiu Jarzyna ze Szczecina1
najgorsze że wpadłem na to i jestem facetem (patrząc w odwrotnych relacjach) niestety faceci nie mogą tego samego zrobić, taka jest Wasza przewaga.. ale nie lubię tych wszystkich facetów co traktują kobiety jak szmat...y, a one do nich gonią niech mają za swoje

Gość gość
Dzwoni dzisiaj rano. Odebrałam i chłodnym tonem rzuciłam, że jestem w pracy zgodnie z prawdą bo 8-12 pracuje w każdą sobotę. Dowiedziałam się tylko, że pracuje dużo i nie miał czasu się odezwać - nie wiedziałam, że w urzędzie pracuje się 24 na dobę.

Gość gość
moze ma wolne bo jest cisza wyborcza ;-)

Gość gość
Taaa, przez caly tydzien. Biedaczek. Glupia chce z ciebie zrobic dziewczyno.

Gość gość
Wczoraj pytał jeszcze, o której może zadzwonić by pogadać. Powiedziałam, że ok. 20 wracam do domu od znajomych i wtedy mogę porozmawiać. Niestety po raz kolejny nie doczekałam się telefonu. Trzy tygodnie temu w sobotę nie miał czasu się spotkać wieczorem, tydzień temu też nie. Miał za to dzwonić, a nie zadzwonił. Wczoraj powtórka sytuacji. Żony na pewno nie ma, bo mamy wspólnych znajomych. Ale prawdopodobnie gra na dwa fronty i więcej. Dziwne od 3 tygodni nie mieć czasu się spotkać ani w piątek ani w sobotę. Wczoraj byłam z kumplem i koleżankami w plenerze - połazić, pośmiać się, wypić piwo - widziałam mnóstwo par. Dodam, że jego irytuje to, że ja gdzieś z kimś wychodzę. Nie mam zamiaru weekendów spędzać sama, bo on podobno pracuje :) Dziękuje wszystkim za wypowiedzi. Kasuje numer pana i do widzenia!

Gość gość
szkoda ze nie od poczatku