Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poradnia Centrum Odchudzania i Odżywiania Białystok OPINIE

Polecane posty

Gość gość

Polecacie ? Nie polecacie? I dlaczego? Mam parę kilogramów do schudnięcia, poza tym bardzo zależy mi na tym aby efekt jojo się nie pojawił. Proszę o wszelkie opinie.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA

Gość gość
Ja byłam w tej poradni z córką , która odchudzała się wcześniej na własną rękę i bardzo źle na tym wyszła. Osobiście nie mam nic do zarzucenia poradni, pomogli mojej córce uzmysłowić czym jest prawdziwe odchudzanie.

Gość gość
Ja uczestniczyłam w 3-miesięcznym programie, który zakończyłam tydzień temu i powiem szczerze, ze dawno nie czułam się tak dobrze i dawno nie czułam się tak wolna jak teraz.. Wcześniej zajadałam stres, dziś radzę sobie inaczej. A jedzenie... do niego podchodzę też inaczej.

Gość gość
Jeśli chodzi o Instytut Zdrowego Odżywiania ul. Częstochowska 18/U1, Białystok to ma dobre opinie: https://ranking.abczdrowie.pl/d/31636,magdalena-radziszewska No chyba, że chodzi o inną poradnię.

Gość gość
Z tego co wiem, to przyjmuje tutaj Pani Kamila Banel , a nie jakaś Małgorzata. Pani Kamilka, to świetny dietetyk i motywator ;)

Gość gość
A gdzie dokładnie znajduje się ta poradnia?

Gość gość
Na osiedlu Zwycięstwa 26 C lok. 7 ;) Dogodna lokalizacja.

Gość gość
Osobiście wiele zawdzięczam tej poradni. To dzięki ich specjalnej diecie i wsparciu zaszłam w ciążę, choć lekarze dawali mi marne szanse.

Gość gość
ja dzięki przejściu na kurację odchudzającą zaczęłam po prostu dobrze się czuć nie mam zwisów skórnych mimo dużej utraty wagi moje wyniki badań się poprawiły

Gość gość
a ile się płaci za takie porady ? ktoś wie przyznam, że szukam dość długo jakieś fajnej prani, która byłaby mi w stanie pomóc, bo sama już załamuję ręce ;p

Gość gość
wszystko jest indywidualnie ustalane, więc musisz się po prostu do nich zwrócić i wszystkiego się dowiesz :)

Gość gość
No właśnie to jest fajne ze podchodzą do pacjentów tak indywidulnie :) Ja mam z nimi same dobre doświadczenia i efekty widoczne na mojej sylwetce

Gość gość
jestem pozytywnie zaskoczona pierwszą wizytą w tym centrum warto było tutaj przyjść i myślę, że ta współpraca będzie owocna!

Gość gość
ja już jestem po całym kursie, powiem tak - lepsze to, niż jakaś dieta i dostosowanie się do niej kurs, to wszystko od A do Z to jest to!

Gość gość
z nimi można osiągnąć rewelacyjny wynik, jeśli chodzi o wagę przekonałam się o tym na własnej skórze, początki były trudne, ale dałam radę! jestem wdzięczna tej poradni za pomoc !

Gość gość
jestem dumna i zadowolona, że osiągnęłam tak dobry wynik z tą poradnią 3 miesięczny program spełnił moje oczekiwania i dał dużo wiary w to, że mogę odmienic swoje życie przeszłam niesamowita metamorfozę dziękuję!!!

Gość gość
polecam :) z nimi odchudzanie nie jestem smutnym zadaniem,:) z nimi dowiedziałam się tak naprawdę jak odpowiednio dopasować dietę i cieszyć się jedzeniem w zdrowy sposób :) uważam że każdy z was powinien spróbować tej metody :)

Gość gość
dokładnie, zgadzam się, z ta poradnią odchudzanie nabiera innego znaczenia jednak ja musze najbardziej pochwalic badanie składu ciała dzięki temu badaniu udało się wykryć otyłość ukrytą po badaniu otrzymałam swoje wyniki zapisane na specjalnej karcie, oraz specjalista krok po kroku omówił ze mną każdy parametr, dzięki czemu wiedziałam co i jak

Gość gość
Pani Kamilla Banel, nie dość że głównie rozprowadza za pośrednictwem tej poradni produkty Herbalive, to sama nie ma rzetelnego przygotowaniea dietetycznego. Korzysta jedynie ze szkoleń oferowanych przez Herbalive. To co robi jest wysoce nieetyczne, ale ponieważ mo ogromny tupet osiąga pewne sukcesy.Niestety wykorzystuje w ten sposób wielu naiwnych ludzi.

Gość gość
Ja tak nie sądzę ,osiągnełam swój cel straciłam 13kg,Oczywiście nic nie jest za darmo. Jestem wdzięczna pani Kamili ,bo póbowałam różnych diet ,bez powodzeń

Gość gość
indywidualne podejście do klienta, bardzo ciepło zostałam przyjęta przyznam, ze z początku sama nie wierzyłam w to, że może mi się udać ale z pomocą takiego specjalisty jest to jak najbardziej możliwe! a wszystko zaczyna się od badania analizy składu ciała, później indywidualna konsultacja, dokładny wywiad i wdrożenie nowych nawyków w życie polecam, bo oni wiedzą jak zająć się nadwagą :)

Gość gość
polecam! nie ma to jak profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta liczyłam na sukces i efekt długotrwały i powiem szczerze, że zostało to osiągnięte! 3 miesięczny projekt metamorfozy okazał się być strzałem w 10! schudłam, zmieniłam całkowicie swój styl życia, przez zmianę nawyków żywieniowych na początku trudno było się przestawić, ale dałam radę

Gość gość
jestem bardzo zadowolona:) schudłam 13 kg dotychczas kurs odchudzania,a właściwie ta specjalna kuracja pomogła mi znaleźć błędy w żywieniu schudlam, nabrałam odwagi i pewności siebie na pewno będę polecać tą poradnię dalej, bo opłaca się! ja też dowiedziałam się o nich z polecenia!

Gość gość
trzy miesięczny projekt metamorfozy spełnił moje oczekiwania i sprawił, że spojrzałam na swoje odchudzanie zupełnie pod innym katem jestem wdzięczna całemu zespołowi wykwalifikowanych specjalistów za odpowiednie doświadczenie, wsparcie i zaangażowanie w tej poradni pracują ludzie uprzejmi,którzy rozumieją problemy z wagą

Gość gość
polecam wam tą poradnię ze względu na to jak podchodzą do ludzi, jak wiele serca i zaangażowania wkładają w każdy przypadek tutaj nie ma mowy o pomyłce, o braku sukcesu sukces jest, kiedy my choć trochę wykażemy silnej woli wiem z własnego doświadczenia, że warto zaufać i warto zaryzykować bo ich kursy naprawdę uczą jedzenia i zdrowego stylu życia

Gość gość
jestem zadowolona i dumna, że przekonałam męża do skorzystania z tej poradni dzięki niej mąż schudł, zaczął o siebie dbać je teraz zdrowo, zwraca uwagę na produkty, które kupuje do domu i nawet przestał palić ludzie w tej poradni całkowicie zmieniają podejście i nastawienie

Gość gość
a powiedzcie mi jedno, czy to jest to Centrum odchudzania przy ul. Zwycięstwa? bo nie wiem czy mowa o tej czy może o innej?

Gość gość
zgadza się, to jest ta poradnia przy ul. Zwycięstwa:) w Białymstoku jest parę miejsc o podobnej nazwie , dlatego nie trudno się pomylić ;)