Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ona jest nie dla mnie..

Polecane posty

Gość gość

Od początku to była głupota pakować się w to. Dwa różne światy, duża różnica wieku a jednak stało się, nawet nie wiem kiedy, zakochaliśmy się w sobie. Wiedziałem, że kiedyś będę tego żałował, ona pewnie też, ale nie mogłem tego uciąć. Nie sądziłem, że to się stanie tak szybko. Gdybym wiedzial ile cierpień zgotuje mi ta miłość nigdy bym się w to nie wplątal. Przestrzegam Was miłość to najgorszy syf, zwłaszcza taka która od początku jest skazana na porażkę z różnych względów. Po wszystkim czuje się tylko jak narkoman na silnym głodzie.. ze jej nie widuje itp.. w głębi duszy wiedząc, że nie byliśmy dla siebie, to było niemożliwe od początku.

Gość gość
co sie stało ze nie jesteście razem?

Gość gość
A byliście w ogóle razem?

Gość gość
trzeba było być lojalnym i szczerym,nie oszukiwać i nie bawić się jej życiem i uczuciami,nie żal mi ciebie bo zachowywałeś się jak debil niszcząc Ją

Gość gość
on nie jest dla mnie ! to nie ideał

Gość gość
Autorze jesteś ten młodszy czy ten starszy ? Ja zawsze byłam ta młodsza i to dużo - 20-kilka lat i jest dobrze ..od wielu lat.

Gość gość
nie kazdemu przeszkadza roznica wieku

Gość gość
a co ma do tego róznica wieku !? kiedy wy zrozumiecie i przestaniecie pisac w nieskonczonośc na temat róznic wiekowych