Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo tesknie za synem. plakac mi sie chce

Polecane posty

Gość gość

Jestem ojcem syna który ma 3,5 roczku i bardzo za nim tęsknię brakuje mi go na codzień mam ustalone widzenia co środa i co druga niedziela ale teraz jest chory i 3 ostatnie spotkanie się nie odbyły. Tęsknię tez za matka za eks. Chce jej coś napisać w sms konkretnego ale sam nie wiem co. Proszę o podpowiedź. Z góry dziękuję za odpowiedzi

Gość gość
Przemysł, co było powodem waszego rozejścia. Jakie masz stosunki z ex? Czy dobre, zle? Jesli sa w porządku to napisz do niej, czy mozesz odwiedzić syna

Gość gość
Trochę naduzywalem alko teraz nie pije od stycznia

Gość Adek

Mam podobny problem. Wredna ... mi dziecko do matki wywiozła . Juz nigdy nie zaufam zadnej kobiecie.  Manipulacja malymi dziecmi i niszczenie komus życia.  To wasze hobby. 

Gość Daniel

Też mi zabrała 2,5 letniego syna do matki mówi że chce rozwodu zostawiła mnie z długami tydzien temu jej rodzina i bracia przyrodni ważniejsi odemnie rzuciła pracę i teraz patrze na zabawki małego i strasznie cierpie 

Gość gość

Czytam to i strasznie Wam współczuję. Nie chcę mi się wierzyć, że są takie podłe baby co manipulują dziećmi. Ja jestem z moim mężem i mieszkamy razem, ale różnie między nami bywa. Gdyby kiedyś nasze małżeństwo miało skończyć się rozwodem to nigdy przenigdy nie ograniczałabym mu kontaktu z dzieckiem, wręcz przeciwnie, zachęcałabym aby dziecko ani on nie czuli się skrzywdzeni. Choćby nie wiem co zrobił to jest jego dziecko i mógłby widywać się z nim kiedy tylko chce, nie tylko w jakieś dni ustalone przez sąd czy co gorsza rzadziej... Nie tylko Wy na tym cierpicie, ale i Wasze dzieci. Oczywiście nie piszę tu o skrajnych przypadkach w których ojciec mógłby zrobić dziecku jakąś krzywdę. Smutne :(

Gość Czujny ojciec i wierzący

Powiem Wam jedno nie ma co sie rozczulać nad sobą bo nie my jesteśmy Ważni i nasze potrzeby tylko dziecka.

Kobiety zranione daja do wiwatu i nic tego nie zmieni. Pamiętajcie żeby odpuścić dla dobra dziecka a woda i tak sama kiedyś opadnie.

Sam też zostałem zostawiony w chorobie i dałem rade a nie było łatwo wiem co piszecie i czujecie ale trzeba być silnym i rozwijać swoje umiejetności żeby Synkowi je przekazać nie poniżaajac drugiej osoby. Mi pomaga wiara i codzienna mobilizacja w działaniu.

Nie każda osoba się nadaje do związku i pamiętajcie że to wszystko co robicie powraca . Dlatego czyńmy dobro.