Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak mało kobiet wygląda dobrze bez makijażu?

Polecane posty

Gość gość
oreore dziś Tego nie da się policzyć. Piszę o pewnych trendach. np. na ulicy a w domu, kobiety w ekipie z Warszawy na imprezie a w domu itd. itp.

Gość gość
Bo 95% ludzi na tym świecie to przeciętniacy z urody, a kobiety wcale nie są płcią piękną, one bywają tylko dobrze "zrobione".

Gość gość
ja się nigdy nie maluje choć jestem brzydka, i co z tego? :) znalazłam faceta któremu się spodobałam ;)

Gość gość
A moim zdaniem stweirdzenie, że kobiety teraz "nie wyglądają dobrze bez makijażu" jest spowodowane tym, że widzieliście już co może zdziałać makijaż i według was bez niego już jest "brzydko".. Jakby równie powszechne było robienie facetom makijażu to po paru latach gdy pokazywaliby się oni bez niego też byłyby tematy "dlaczego tak mało facetów wygląda dobrze bezmakijazu?"

Gość gość
Ja wyglądam dobrze bez makijażu :) i sto razy lepiej niż autor bez ubrania.

Gość gość
Ja wyglądam genialnie taka mam cerę rysy i oczy ze makijaz by mnie szpecil.

Gość gość
gość dziś ja się nigdy nie maluje choć jestem brzydka, i co z tego? usmiech.gif znalazłam faceta któremu się spodobałam oczko.gif x Bo faceci mają małe wymagania. c gość dziś "dlaczego tak mało facetów wygląda dobrze bezmakijazu?" x No proszę Cię makijaż nie pomoże na wygląd mężczyzny. Mężczyźni są ayrakcyjni bez makijażu a kobiety tylko z makijażem, no może jakieś 2-3 % bez niego wygląda przyzwoicie.

Gość gość
guzik prawda, po prostu faceci sie przyzwyczaili do makijazu u kobiet.

Gość gość
gość dziś bo bez makijażu kobiety są brzydkie

Gość gość
Bo zniszczyły lico kosmetykami

Gość gość
Ja nie wyglądam bez makijażu tak źle ( moj facet twierdzi ,ze lepiej niz z makijazem :P) ,ale i tak sie codziennie maluje bo jednak mysle, ze w makijazu jestem ladniejsza

Gość gość
znalazłam go on woli kobiety naturalne, bez makijażu poza tym teraz mężczyźni tak myślą przez to że makijaż jest wprowadzony już kilkanaście lat dlatego uważacie że bez niego kobiety brzydko wyglądają, choć makijaż tylko poprawia urodę, kiedyś to mężczyźni się malowali, a kobiety nie a i tak uważano je za piękne. i dodam że mało który mężczyzna jest przystojny, większość to przeciętniacy lub brzydale którym przydałby się makijaż

Gość gość
A mnie irytuje to, wszędzie twarze dziewczyn upodobnione do siebie makijażem - mocne oczy, chamsko domalowane brwi od kątomierza i te wielkie czerwone usta. Czy one naprawdę myślą że w takim wydaniu są ladniejsze? Wulgarniejsze tak.. Ale ladniejsze?

Gość Maniaa Aniaa
Coś w tym jest :) Rzeczywiście większość kobiet się maluje. Przede wszystkim dlatego, że makijażem można zatuszować pewne mankamenty urody i jednocześnie podkreślić to, co jest w twarzy najładniejsze. Taki makijaż trzeba umieć zrobić, mieć dobre kosmetyki i wysokiej jakości pędzle do makijażu takie jak na przykład http://puderek.com.pl/30-pedzle-kavai I najczęściej bywa tak, że po prostu trzeba się tej sztuki makijażu nauczyć, gdyż nic samo nie przychodzi.

Gość gość
Małolaty nie wiem dlaczego stosują po prostu tapety, aby wyglądać jak ich ulubione gwiazdy.

Gość gość artur
A ja nie lubie takich mocno wytapetowanych, wyglądają jak clowny. Ale lekko podkreślona uroda może byc

Gość gość
Lekki makijaz wystarczy nie zadne tapety!

Gość gość
a ja lubię mocny makijaż, delikatnie nie ma sensu się malować (dla mnie przynjamniej)

Gość gość
A co za roznica jak wiekszosc wygląda? Podrywaj prawdziwe pieknosci, kto Ci broni? Nigdy nie zrozumiem takich narzekan.

Gość gość
a ja robię sobie bardzo mocny makijaż i wcale nie po to, żeby wyglądać dobrze :)

Gość gość
O, tego jeszcze nie było. Ktoś się maluje, żeby wyglądać źle.

Gość gość
powiedzmy, ze tak. Walę sobie makijaż pandy, mówi ci to coś?

Gość gość
Niestety nie jestem obyta w kręgach zwierzęcych

Gość gość
bardzo ciemne smokey eye - potocznie nazywane makijażem na pandę ;)

Gość gość
dlaczego? dlatego chłopcze żebyś miał usprawiedliwienie , ze nie masz żadnej panny. I po to żebyś miał jakieś hobby, lepsze taki niż żadne