Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczko

Powody dla których unikacie kontaktu wzrokowego? z płcią przeciwną?

Polecane posty

Gość poczko

Pytanie do kobiet i mężczyzn. Piszcie płeć i powody.

Gość gość
bo brzydzą mnie faceci

Gość gość
Unikamy celowo żeby nie wzniecać czegoś co nie miałoby sensu :-)

Gość gośćKobietaaa
Ja mam 2 powody: 1. nie chce by facet sobie cos pomyslal,ze mi sie podoba czy cos.a wcale mi sie nie podoba, lub nawet odpycha. 2. podoba mi sie i nie chce zeby sie domyslil.

Gość gość
{kobieta} Kontakt wzrokowy to początek każdej relacji, spotkania a ja nie chcę nikogo poznawać ani zaczepiać, dlatego unikam.

Gość gość
nie chce zachecac nikogo do rozmowy.

Gość gość
unikam kontaktu bo mi sie podoba

Gość gość
Unika sie gdy peszy osoba, lub zakochany mezczyzna czy kobieta nie chce patrzec bo czuje sie nie swojo i nie chce by druga osoba to zauwarzyla. Lub celowo sie nie patrzy by zapomniec....

Gość gość
1. Jestem onieśmielona - osoba podoba mi się i boję się, zę to dostrzeże 2. nie wiem czy osoba mi się podoba, ale podejrzewam, że ja się tej osobie podobam i patrzenie może być dla tej osoby zachętą zazwyczaj nie mam problemu z kontaktem wzrokowym z osobami, z którymi jestem w luźnych stosunkach, ze znajomymi lub osobami które na pewno, moim zdaniem, nie będą przedmiotem mojego pożądan;ia lub ja nie będę przez nie podrywana

Gość gość
Unikam, bo nie mam ochoty na kontakt... jakikolwiek.

Gość gość
czemu fajnie tak sobie popatrzeć ps. patrzeć głęboko w oczy się boicie, a z całowaniem itd nie ma już takich problemów pamiętam jedną dziewczynę co na pierwszym spotkaniu patrzyła tylko w oczy, potem odwiedziłem ją z zaskoczenia i była totalnie speszona chyba coś w tym jest :-)

Gość gość
czemu fajnie tak sobie popatrzeć ps. patrzeć głęboko w oczy się boicie, a z całowaniem itd nie ma już takich problemów pamiętam jedną dziewczynę co na pierwszym spotkaniu patrzyła tylko w oczy, potem odwiedziłem ją z zaskoczenia i była totalnie speszona chyba coś w tym jest :-)

Gość gość

Gość mariola o kocim spojrzeniu
Unikam kontaktu wzrokowego wyłącznie z brzydalami i obszczymurami. Jak idzie przystojny to "zawieszę oko" :-)

Gość gość
a jak unikacie wzroku bo Wam się podoba, to spuszczanie głowe jak wasze oczy sie spotkają czy w ogóle nie patrzycie na niego/nią?

Gość gość
Wtedy uciekamy wzrokiem, żeby się nie wydało że ten ktoś nam się podoba. Nie ma znaczenia w którą stronę czy lewo, w górę, ja często spuszczam wzrok i udaję, że go nie widzę. Patrzę, gdy on tego nie widzi.

Gość gość
1. wstydzę się, że zauważy, że mi się podoba i mnie wyśmieje; 2. może myśli, że wyglądam jak pasztet to lepiej wtedy być obojętną na relację; P.S. Z wszystkimi unikam kontaktu wzrokowego. Pracuję nad tym i jest lepiej. :)

Gość gość
gość dziś a jak unikacie wzroku bo Wam się podoba, to spuszczanie głowe jak wasze oczy sie spotkają czy w ogóle nie patrzycie na niego/nią? x I jedno i drugie. Unikam patrzenia a jak nasze oczy przypadkowo się spotkają to uciekam wzrokiem, taki odruch.

Gość gość
Facet.Ja nigdy nie unikam,zawsze patrzę w oczy.Czasem śmiać mi się chce jak kobieta spłoszona ucieka wzrokiem :) przecież to tylko patrzenie.

Gość gość
co ty nie powiesz :D śmiac ci sie chce ,mnie sie chce śmiać gdy sie płosze " :D i wówczas uciekam wzrokiem ,zresztą ściagam natychmiast takiemu gacie :D jak to robiły nasze babki :D

Gość gość
To jeszcze Cię nie spotkałem :) :)