Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tasmanska

Jakbyscie zareagowaly gdybyscie zobaczyly ,ze wasze dziecko wracając ze szkoly b

Polecane posty

Gość Tasmanska

Jakaby bylaby wasza reakcja , gdybyście wyjątkowo wcześniej wracaly z pracy i zobaczyly swoje dziecko, które wracając ze szkoły bawilo się na torach, chodzilo po nich,przeskakiwalo, siedzialo na nich, a dodam ,ze jest to trasa bardzo *****iwa, w ciągu 15 min od 2 do 3 pociągow przejezdza tymi torami? Obrona dziecka? no przecież wie ,ze to niebezbieczne ,ale uwazala i przecież nic jej się nie stało , o co taki dramat robimy, bo uwazala. ( Wczorajsza akcja).No może weźmiecie mnie za histeryczke, ale nie jestem nadopiekuncza kwoka, co innego lazenie po drzewach, plotach ( sama bylam dzieciakiem) ale zabawa na torach to już mnie oslabila. Mamy obiecane ,ze jzu więcej nie będzie , no ale wlasnie.... bagatelizowanie powagi sprawy mnie najbardziej zmartwilo . Ja w pierszym odruchu zawlekłam do auta i w domu była długa rozmowa wychowawcza . Kary nie było i już sama nie wiem czy słusznie zaprzestaliśmy na ostrej rozmowie z grozbą

Gość gość
Dobrze zrobiłaś, to niebezpieczne. Ty zdajesz sobie z tego sprawę, dziecko nie. Dzisiaj śniły mi się dzieci bawiące się przy szynach - żadnemu nic sie nie stało, ale sen był przerażający.

Gość gość
Ile lat ma dziecko? Jak więcej niż 10 to pokazałabym zdjęcia ofiar wypadków z pociągiem w roli głównej, powinno pomóc

Gość gość
Tasmanska moze to biedne dziecko ma juz tak dosyć twojego pastwienia się nad nią, że o samobójstwie myśli

Gość Die Nacht
Biedne dziecko. Pewnie myśli już żeby rzucić się pod pociąg.

Gość Tasmanska
alez ona się znakomicie bawila w rewelacyjnym nastroju , na rowni jak bylaby na małpim gaju :D Zareczam wam, ze nie siedziało to to smutne zdepresjonowane z nostalgią w oczach, po prostu zrobila sobie plac zabaw z torow poza miastem na łąkach ,a ze przez tą trase się przezejzdzalo trochę dalej i ją szczaplilam moim wzrokiem, bo miała charakterystyczną kurtke, a dziecko bawiące się na torach nie wsposob nie zauwazyc, to tylko cud ,ze straz kolejowa ją nie zgarnela. A może i szkoda

Gość Tasmanska
Ma trochę powyżej dychy , ale ona już nie raz oglądala zmasakrowane ciala osob powykadkach, po karambolu, po przejechaniu , również samobojcow jak koncza pod torami. Widziala ,widziala, co gorza .. takie zdjęcia ją nie przerażają, choć sama nie chciałby tak skonczyc dla jasności, aby nie było. Ona wie ,ze jakby cos jej się stało to tatunio by się strasznie zalamal i to bierze pod uwagę

Gość Tasmanska
A tego typu zmasakrowane ciala ofiar to sama w necie wygrzebala kiedyś i pamiętam jak przypadkiem ktores z nas to odkrylo . Powiedziala ,ze była ciekawa wiec sobie obejrzała Za jakiś czas mąż malej pokazal bardzo ostre zdjecie jak ludzie koncza gdy wyleca z okna,bo kiedyś numer z oknem nam wywinela, ale podzialalo, już wiecej tak nie zrobila

Gość gość
ja bym pokazała jakies filmiki z wypadków, i powiedziłą ze tym ludzia tez sie wydawało ze ich pociag nie przejedzie, wiem derastyczne ale leprze to niz zbieranie dziecka z torów.

Gość gość
A ile to dziecko ma lat ? Czemu było bez opieki ?

Gość Tasmanska
Wraca bez opieki, ponieważ już jest w takim wieku ,ze może wracac ze szkoły samodzielnie . Ma niecale 12 lat . Dziecko od 7 r.z może samodzielnie poruszać się po otwartym terenie w tym do z szkoły w swietle prawa. Tak ,wiem , wieksozsci kafetreianek to nawet 14 latkow wozi autem 600 m do skzoly bo dziubus sobie kuku zorbi, no ale zejdzmy na ziemie,spojrzmy na realia ludzi pracujących i wychowujących normalnie dziecko na samodzielne i zaradne , bez obchodzenia się z dzieckiem jak z jajeczkiem ze skazą

Gość gość
rozmowa na temat niebezpieczeństw powinna wystarczyc

Gość gość
To nie twoje biologiczne dziecko jak dobrze kojarze nie kochasz jej przwciez? Wiec w vzym problem?

Gość gość
rozmowa nie zawsze skutkuje, ale trzymam kciuki za was ,ze mala wezmie sobie do glowy przestrogi. A ja już czytam od jakiegoś czasu Tasmanska i wiem,ze kocha to dziecko , tylko ona tego nie powie nam tutaj, ale da się wyczytać ze okazuje to, zależy jej na tym dziecku i dziecko na bank wyczuwa jak jest naprawdę

Gość gość
szlaban na tydzień miałaby za to

Gość Tasmanska
Lubię wylizywac parchowate krocza moich podopiecznych z domu spokojnej starości :)