Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a8ia

bez silnosc

Polecane posty

Gość a8ia

Witam Cie dziekuje za chwile uwagi. Mam problem z ojcem, pol zycia nic nie rob tylko pil lub spal i potem pretencje do wszystkich mnial. Teraz tez nic nie robi chory jest i jak mowi ze stary i ze duzo mu nie zostalo to po co bedzie robic. Od kot panietam to darl sie i zdarzalo sie bic mnie , mame i siostre. Przez niego mama umarla. Siostra poszla do babci i juz tam zostala. Mi przyszlo zostac z ojcem nie pil bo sie wystraszyl, teraz wykryto u niego raka i dalej nic nie robi bo duzo mu nie zostalo tylko ryczy ze zle ze nie dobrze ze nic nie umie, ze nie dam rady bez niego. A ja wszystko robie i w domu i na dworze, on jeszcze chodzi dobrze sie czuje. Chciala bym pracowac to mowi ze urzad pracy ma mi znalec cos. Kolezanek nie mam bo nie moge z domu jechac bo zmowu sie zaczyna. O chlopaku nawet nie spomne. Ostatnio wprowadzil sie do mojego pokoju. Mowialam ze tak nie wypada, a on ze to nic lego. Powiedzialam mu dyskretnie ostatnio ze chce w miescie mieszkac to zaczol mnie szantazowac, albo mowi ze jak go juz nie bedzie bede robic co chcebola mnie jego slowa. Wiem ze moge robic co chce bo jestem dorosla ale boje sie go, chciala bym sie juz wyprowadzica ale jak on krzyczy ja placze. Chce sie wyrawc ale sie boje.

Gość a8ia
Chcialam jeszcze dodac ze ojciec sie nie interesuje moja siostra. Dzwoni tylko czy w kosciele byla , bo sie zrobil wielki katolik, a juz czy ma czym palic nie zapyta. A ja jak gdzies jade to musze dzwonic ze dojechala ze jade dalej ze juz na miejscu itp.