Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w Londynie macie większe wzięcie niz w Polsce

Polecane posty

Gość gość

Kolezanka ktora byla przy kosci - szczegolnie w pupie narzekala z e w Polsce nikt jej nie zaczepia, chyba ze jacys żule ( w Krakowie ). Jka wyjechala do Londynu czesto prosza ja o numer jacys kolorowi; hindusi, czarni itp Jak u was to wyglada?

Gość gość
Biała kobieta, zwłaszcza zahukana, zwłaszcza Polka jest uwazana za łatwą, wiec nawet najbrzydsza polska świnia ma branie :)

Gość gość
napisał "przystojny" polaczek, którego olały nawet najgrubsze pijane angielskie lochy

Gość gość
nie jestem on tylko ona :D napisałam prawde po prostu co sie oburzasz ? Polki niestety mają opinie matek polek, naiwnych, ktorym mozna dziecko zrobic i ją kopnac w tylek albo zahukanych dziewczynek ktorym latwo zaimponowac, podziekuj naszym rodaczkom, zwłaszcza tym wszystkim rzeszom plebsu po zawodówce :classic_cool:

Gość gość
Nie od dziś wiadomo że dla czarnego "nieważne że potwór, byle miał otwór"

Gość gość
kolorowi lataja za wszystkim co sie rusza i na drzewo nie ucieka. czasami mozna z twarzy wyczytac, ktora dziewczyna jest naiwna czy niesmiala. oni sie biora za takie.

Gość gość
Bo w Polsce to faceci mysla ze sa greckimi bogami, chociaz rzeczywistosc mowi co innego, wiec sa zwyklymi chamidlami i licza na ksiezniczke z bajki. Natomiast pewien Hindus sam powiedzial, ze faceci z jego kraju sa bardzo zdesperowani i zwiaza sie z byle kim byle tylko zawrzec zwiazek malzenski bo taka niestety jest chora mentalnosc.

Gość gość
No, w Ciapatowie ich nie stać na żonę to biorą sobie łatwowierną Polkę z pcimia dolnego której wystarczy powiedzieć "ja koffać you" i już myśli że chwyciła los za rogi :)

Gość gość
napiszcie lepiej jakie dziewczyny znajdują sobie polscy faceci na obczyźnie! jak nie szmaty z internetu za 20 f za numerek to ewentualnie własna graba!

Gość gość
Polacy w ukeju zazwyczaj mają w Polsce żony i dzieci i co najwyżej na jedną noc panienki szukają. Inaczej niż nasze skarby narodowe które za granicą zazwyczaj jadą pełnym gazem na dwa fronty

Gość gość
O jak się oburzyła. Co jest, okazało się że Twój Abdul ma już dwie żony i stado dzieci? Nie martw się, będzie następny

Gość gość
wydaje mi sie, ze to wlasnie ciapaki uwazaja sie za greckich bogow. powiedz im "nie" to jacy zdziwieni sa, ze dziewczyna jest nieczula na ich wdzieki:P

Gość lula83
ja mam wieksze wsrod turkow, ciapakow i murzynow alem not intrested a wy polacy za duzo pijecie, ogranijcie sie nic tylko browar po robocie

Gość gość
I co ci faceci mają robić? Mieszkają z samymi facetami, muszą oszczędzać każdy grosz na rodzinę w Polsce to piwo i spać to niestety jedyna rozrywka. Kobiety szukają sobie sponsora, faceci się zalewają. Tak to już jest na emigracji zarobkowej. I żeby nie było że ich bronie - tak, często się zdarza że facet ma w Polsce żonę a w UK idzie na d****** Ale kobiety są IMO gorsze - one zazwyczaj mimo że w Polsce mają rodziny to w UK prowadzą podwójne życie z innym facetem. Ni wiem serio co gorsze, czy jak żonaty idzie po usługę do prostytutki i zaraz po o niej zapomina czy jak mężata kobieta wyrywa sobie jakiegoś naiwnego brytola i prowadzić nim normalny związek jak z mężem w Polsce

Gość gość
nie znam żadnej Polki "prowadzącej normalny związek z brytolem" - za to znam przynajmniej dwudziestu żonatych co łażą w UK na d*******i

Gość gość
No widzisz ja mam przynajmniej na tyle przyzwoitości w sobie żeby przyznać że są i tacy i tacy. Niektórzy wolą niektórych rzeczy nie widzieć bo im to nie pasuje do konceptu że wszystkie kobiety są święte a wszyscy faceci to d****arze

Gość pytąg murzyna
polki udają święte dziewice w kraju a za granicą te same to latawice, doopodajki i kúrwy, to są realia

Gość gość
w Polsce też się k/u/r/w/i/ą

Gość gość
już bo polak na dorobku będzie płacicł komuś za seks, jaasne, będzie wciskał kit i nabierał, że wolny, byle umoczyć za free

Gość gość
jesli jest wolna dziewczyna to co was interesuje z kim spi? Jesli lubi murzyna to niech sobie uzywa, jesli lubi ciapaka to tez jej dupa przeciez. Seks jest dla kazdego a nie tylko dla facetow.

Gość blondhairblueeyes
Szczerze to większy % tzw.ciapaków jest przystojniejszych od rodowitych angoli którzy mają typ urody bardzo podobny niż polscy faceci (głównie ze wsi) zresztą zobaczcie sobie zdjęcia angielskich kibiców z meczu Litwa-Anglia.Już Niemcy są przystojniejsi.

Gość gość
Mało anglików jest przystojnych to fakt zresztą ich rodaczki też urodą nie grzeszą.