Gość gość Napisano Październik 24, 2015 Nigdy nie byłam za granicą i nie wiem.. Idziesz do biura podróży i co ? Trzeba się uczyć języka obcego w zależności od kraju czy jak? Jak to wygląda z wyżywieniem, zwiedzaniem różnych miejsc itp? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2015 Jeżdżę na własną rękę i szerokim łukiem omijam biura podróży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2015 Jak nie znasz języka to może lepiej z biura, ale jak znasz choć w podstawy angielskiego śmiało możesz jechać gdyż na lotnisku dworcu czy hotelu znają ten język. Słowacki czy Czeski jest podobny do Polskiego ale i tam przydają się podstawia znajomość angielskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2015 Też tylko dwa razy byłam z biura podruży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2015 A gdzie planujesz wyjechać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2015 Dlaczego omijasz szerokim łukiem? Czy to znaczy,że biura wszystko zalatwiają i jedzie jakiś pilot wycieczek i na miejscu wszystko załatwia czy jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2015 W słowie - podróży zrobiłam błąd sory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2015 Jeszcze nigdzie , ale chciałabym do Hiszpani czy gdzieś kiedyś . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
augustin12 0 Napisano Październik 24, 2015 wszystko zależy gdzie pojedziesz... ja osobiście polecam Chorwację :) Jeżeli dobrze poszukasz uda Ci się znaleźć tanie opcje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2015 Jeszcze jedno jakbyś chciała jechać do Paryża to oni nie znają nawet angielskiego i uważają że każdy powinien znać francuski ja tam byłam z biura i jeszcze jedna uważam że Paryż jest ogromny i bardzo męczący do zwiedzanie ale warto go zwiedzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2015 Do jakiego lotniska masz najbliżej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2015 Katowice Pyrzowice. Po prostu mi opiszcie jak wygląda taka organizacja przez biuro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2015 Augustin ile płaciłaś ? Możesz coś więcej o tym powiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2015 Przez biuro wszystko jest proste musisz wybrać odpowiednie biuro jest zasada że im tańsze tym gorsze i jedzesz chociaż uważam że następnym razem pojedziecie sami bo tak jest lepiej ale pierwszy raz może rzeczywiście lepiej z biura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2015 Jak jedziesz z biura to jedz do Paryża warto chociaż raz być w Paryżu a jak nie znasz francuskiego to lepiej z biura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2015 Jeszcze jedno turyści dzielą się na tych co chcą zwiedzać i na tych co lubią plaże i morze musisz wiedzieć co chcesz czy zwiedzać czy wylegiwać się na plaży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2015 W Paryżu syf , kiła i mogiła. Nie ma żadnych rodowitych francuzów, tylko sami afrykańce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dynna Napisano Maj 22, 2019 to zależy na jakie biuro podróży sie trafi..Ja się cieszę, że mam teraz sprwadzone biuro podróży Coral Travel. Z nimi to jest pewnie i bezpiecznie. No i wyjazdy są ciekawe i udane. Fajnie się z nimi wypoczywa za całkiem dobrą kasę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martakom 0 Napisano Listopad 25, 2020 no wlasnie ja lubię to biuro bo można na prawdę dobrze odpocząć z nimi i bezpiecznie! także to biuro polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iprra 0 Napisano Listopad 30, 2023 Jeżeli lecisz ryanair sun, to macie 40kg na parę (jedna walizka może mieć 10 kg druga 30), ja wróciłam z KOS, weź że Sobą gotówkę,bo karta można płacić tylko w restauracjach lub w marketach,mniejsze sklepiki itd tylko gotówka. Ja miałam filtr 20ke i spokojnie mi wystarczył.Wez leki od żołądka, szampon,odżywkę itd przelałam w domu w pojemniki 100ml i spokojnie mi wystarczyły.komunikacja miejska średnio się opłaca jeździć, my wynajelismy auto za 25 euro na 4 osoby i jeden dzień zwiedzaliśmy ważniejsze rzeczy, reszta skuterem 8 euro dzień.Polecam zabrać 2 pary okularów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monika 4111 Napisano Listopad 30, 2023 51 minut temu, Iprra napisał: Jeżeli lecisz ryanair sun, to macie 40kg na parę (jedna walizka może mieć 10 kg druga 30), ja wróciłam z KOS, weź że Sobą gotówkę,bo karta można płacić tylko w restauracjach lub w marketach,mniejsze sklepiki itd tylko gotówka. Ja miałam filtr 20ke i spokojnie mi wystarczył.Wez leki od żołądka, szampon,odżywkę itd przelałam w domu w pojemniki 100ml i spokojnie mi wystarczyły.komunikacja miejska średnio się opłaca jeździć, my wynajelismy auto za 25 euro na 4 osoby i jeden dzień zwiedzaliśmy ważniejsze rzeczy, reszta skuterem 8 euro dzień.Polecam zabrać 2 pary okularów Moze juz w koncu wykombinowala przez te 8 lat jak pojechac za granice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iprra 0 Napisano Grudzień 11, 2023 Zerknijcie sobie też tutaj https://parkingi.pl/pl/parking_przy_lotnisku_warszawa_modlin.html Można zorientować się w cenach parkingów prywatnych przy lotnisku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach