Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy rozebrałybyście się i stanęły nago przed kimś?lekarz mnie upokorzył.....

Polecane posty

Gość gość

jestem w ciązy...i w szpitalu lekarz prowadzący mnie upokorzyl jak nikt nigdy....az ryczałam potem w kiblu.kazal mi przejsc nago przez salę na badanie a obok byli studenci i pielegniarki...zrobilam to bo co mialam zrobic....jak sie zawahałam to smial sie do piguł,że pierwsza mu sie taka trafila co sie tak wstydzi...:(

Gość gość
mnie nago bezojej zgody podglądali głupie fiuty i ciekawskie p***y dlatego już nigdy się w żadymnie zakocham niech s********ja i się odperdolą

Gość gość
siła cię zmusił? Jak to nago? Nie miałaś koszuli czy czegoś tam na sobie? I czemu sie na to zgodziłaś? 5 lat masz i brak języka w gębie?

Gość gość
można się nie zgodzić na obecność studentów w trakcie jakiegoś badania

Gość prawictwo pospolite 152
bzdury , marna prowokacja

Gość gość
Prowo. Mnie na obchodzie w szpitalu tak oglądał żeby ilustam studentów nie widzialo

Gość gość
to nie prowokacja....nie mialam koszuli bo badal mnie na fotelu ginekologicznym i badal mi piersi tez..potem szybko chcialam sie ubrac a on powiedzial ,że nie ma potrzeby bo szybko przejdziemy salke obok...niestety tam stali studenci i pielegniary....bylam sina ze wstydu..:(myslalam ze nie mam prawa sie nie godzić..ze każdą kobiete to czeka....zresztą ze mna lezala inna babeczka w ciązy i smiala sie ze ona niema wstydu i sama proponowala lekarzom zeby sie rozebrac calkiem do badań..dopiero w domu siostra mi mowila ze moglam sie nie zgodzic bo mozna miec pizame u góry nałożoną...:(

Gość gość
to wszystko przez patriarchat!!!1

Gość gość
ja wierzę akurat autorce wątku!miałam to samo z lekarzem kardiologiem:(:(:(robil mi echo serca ,a ludzie wchodzili normalnie ,gdy naga leżalam na stole....on na to nic.do tego potem drzwi byly otwarte i z korytarza w tym szpitalu widac bylo tylko głowy wchodzących pacjentów..potem im bylo wstyd i szybko wychodzili...lekarze to chamy.

Gość gość
moja matka miała podobną sytuację była u ginekologa na zabiegu coś tam jej zamrażał czy coś to pierw się zapytał jaj czy mogą być studenci a potem czy zgodzi się na zdjęcia matka się potem chwaliła że będzie w jakieś książce tak czy siak matki lekarz się zapytał ale wierzę że większość lekarzy traktuje pacjenta jak śmiecia co nie jest dopuszczalne

Gość gość
no sorry, nie wierze ze na fotelu ginekologicznym leżałaś sobie całkiem nago. Chyba musi ci sie strasznie nudzić, żeby takie durnoty wymyslac

Gość gość
łącznie z tym, że jesteś w ciązy. powinnaś sie cieszyc że cie nie zgwałcili. pewnie taki mieli plan ale okazałas sie za brzydka...Gratuluje:)

Gość gość
piszcie co chcecie....Ja wiem co przeszlam i nie zmyślam..wiem ,że lekarz to byl zbok...ale dopiero dzis to wiem.mam 21 lat i nie wiedzialam ,że na fotelu ginekologicznym nie trzeba sie rozbierać.on sam mi kazal sciągnac górę jak przebadal mi DÓŁ. powiedzial ze zbada piersi.to co mialam zrobic??mial mi piersi badac w tej koszuli szpitalnej??

Gość gość
jaki piertolony dokładny. powiedz mężowi to mu przebada kootasem o***t

Gość paulinaaaaaaaa
Ja kiedys jak byłam u pani ginekolog w przychodni to była też pielegniarka i sie gapiła w trakcie badania :O niby to też baba, ale jakoś tak dziwnie sie czułam