Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam żal do egzaminatora

Polecane posty

Gość gość

egzaminator pozytywnie ocenił moją jazdę chociaż wcale taka nie była wolałabym nie zdać za 1 razem ,a nauczyć się jeździć ,bo skutek tego taki jest teraz że nie potrafie własnych samochodem jeździć. Nie wiem czy jestem totalnym beztalenciem do jazdy autem czy co się dzieje,ale nic mi nie wychodzi.JAk nauczyć się jeździć?!

Gość gość
masz psychozę i niską samoocenę idź do psychologa oraz wykup sobie jazdy by poczuć się pewniej

Gość gość
po czym to wnisokujesz że mam psychoze?błagam cię.. po prostu piszę o tym jakie są fakty.

Gość gość
Jedyne wyjście - jeździj na początku z ojcem, bratem, kimś w każdym razie kto ma doświadczenie! Ja zdałam prawko za 3 razem jak miałam 17 lat, a jeździłam już po wioskach jak miałam 15, dla mnie jazda jakimkolwiek autem w wieku 16 lat to był pikuś i jest do dziś. Ale... jak zdałam prawko, to choć czułam się jak ryba w wodzie, to jednak jeździłam sporo czasu z bratem u boku, tak dla pewności. Nie stresuj się, ale tez ci powiem, ze osobiście znam osoby, które po prostu się do tego nie nadają. Mam nadzieję, że do nich nie należysz.

Gość gość
Ja uczyłam się jeździć jeszcze "maluchem" i uwierz, jak nim ktoś się nauczy jeździć , to potem wszystkim pojedzie :D