Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mnóstwomyślinaminutę

jak Wam się podobam?

Polecane posty

Gość gość
Dobra podnos własną samoocenę, skoro czujesz się taka seksowna na forum dla koniobijcow. Muzulmanie mieli radoche co?:D Brudni ludzie brudna sperma rzyg:O

Gość gość
A ja dal bym sobie coinnego uciac ze wszyscy co hejtuja to by na zywo sie bardzo slinili i zdanie by mieli nie co inne.

Gość acordeon
A co to kogo obchodzi co dana osoba robi jak nie szkodzi innym to nic wam do tego

Gość gość
Mnie jedynie chodzi o to, że pragnie sięgnąć dna. Po co ściema z mężem kucharkami sprzataczkami. 20 lat pannica a szuka na 10 batow, robi z siebie uj wie kogo a z nas sie śmieje. Gowniara może być moją córką, a jestem facetem po 40.

Gość gość
Ja bym Ci powiedzial bo mi sie podoba:-)

Gość _egon_
Ciekawe jak sie nie podoba to po co wchodza caly czas na ten temat.

Gość acordeon
Problem tkwi w tym,że jak ktoś się w naszym społeczeństwie wychyla przed szereg, ma inne poglądy jest trochę kontrowersyjny to zaraz go trzeba stłamsić w zarodku bez możliwości rozwoju

Gość gość
Piekne cialko. Jak ktos pisze ze nie to znaczy ze jest grubym pasztetem i zazdrosci :) cycusie miodzio ;)

Gość gość
Wiesz mala. Mam firmę. Kilka starzystek było identycznych jak Ty.:) I powiem Ci że były tak glupiutkie, że nawet mi nie stawal na ich widok. Kariere na d***e chciały zrobić:) no nic. Przewiozlem moim audi q 7 I były jeszcze bardziej chętne. Nawet nie dotylalem. Pustakow nie lubię.

Gość gość
Fajne masz ciało trochę szerokie biodra ale dla mnie to plus. Kokoski też fajne chociaż bez sutków nie można mieć 100 procentowej pewności.

i po co mi opowiadasz swoją historię ? nie jestem blacharą.. zapewne nie uwierzycie ale jestem grzeczną, szanującą się kobietą :) a że czasem pożartuje sobie to nie świadczy zaraz nie wiadomo o czym... wyluzujcie się troszeczkę ludzie albo wynocha mi :)

Gość gość
Szanujesz się? A kto brudasom dawal na dwa baty? A kto jepal się na forum? A kto szukał 10 kolejnych? Ty się kurfa szanujesz? A idz w chuj bachorze.:O

Gość acordeon
Ale co ja tutaj będę się produkował prosty przykład po meczu NASZEJ REPREZENTACJI :)

Gość gość
Jestem kobieta i uważam ze ciałko apetyczne :) Chcesz je pokazywać pokazuj a kto nie chce oglądać warto zmienić stronkę na inna :) Pozdrawiam i baw sie fajnie ( tez lubię ;)

Gość acordeon
To się nazywa zazdrość

Gość gość
BlondynaM i blond niunia🖐️