Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfrustowana

jest sobota a moj maz juz spi

Polecane posty

Gość sfrustowana

Jak w temacie, mam ochotę się z nim kochać, nie widzieliśmy się cały dzień i ogólnie sie mijamy. Jestem na niego zła, cały dzień myślę o nim, o tym co będziemy robić w łóżku a ten już śpi! No masakra zaraz go chyba zgwalce. Wcześniej kochalismy się codziennie, w różnych pozycjach, na wszystkie możliwe sposoby a od jakiegoś czasu jest posucha, mijamy się, jak wracam o 23 to on już śpi bo wstaje o 4.40 albo jest na odwrót. No masakra, mam chyba większe potrzeby od niego, rozumiem jak bardzo faceci mogą być sfrustrowani jak ich kobiety 'boli glowa' po kilka tygodni

Gość gość
podaj @ ja chetnie dzis popisze z toba:)

Gość gość
ciesz się jutro z rana wstanie wypoczęty i wygłodniały to do południa będzie cię brał ;)

Gość sfrustrowana autorka
Ja potrzebuje na żywo, jak się kochamy to naprawdę wszystkie dziurki są w użyciu, jak sobie przypomnieć ostatni raz jak mnie dosłownie wyrypal na wszystkie możliwe sposoby to aż mi się mokro robi i się wkurzam dlaczego w tej chwili tego nie robimy!

Gość bella  89
Mój też już zasnął.:D

Gość sfrustrowana autorka
Chciałabym częściej niż raz w tygodniu, szkoda mi wieczoru na spanie, normalnie jak emeryci ,21 i do spania...

Gość gość
Autorki,ty o 21. A ja w tygodniu 19.30-20 juz spis.zawsze pracowałam na zmiany.Teraz ciagla pobudka o 4.30. W soboty o 7.00. Sex... a co to jest ????? Raz,dwa razy w miejscu i tylko jak mąż zacznie. Mam dość. Chętnie zminila bym prace,ale przy mojej chorobie ciężko to widzę.

Gość gość
Przepraszam za literówki. Pisze z telefonu i t9 się uaktywnił.