Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xv3e

nie moge sie pozbierać po zdradzie

Polecane posty

Gość xv3e

Mialam chłopaka, którego poznalam w liceum gdy doszedl do naszej klasy.Mimo mlodego wieku myślałam, że nam się uda. Przyjaźń przez pół roku, nagle związek... Kolejne pół roku to najlepszy czas w moim życiu, poważnie się wkręciłam. I co?Zostawił mnie dla innej laski, nagle. Mijają już 4 miesiące a ja wciąż nie moge się pozbierać, czasem sobie wmawiam, że nie interesuje mnie on kompletnie, jednak jak go wczoraj zobaczylam w pubie, zrozumialam ze caly czas go kocham. Kilka dni temu rozstal sie ze swoją nową-byłą juz dziewczyną i zaczął do mnie pisać. Jednak cały czas każdy mnie ostrzega że ten typ bajeruje i zostawia. Nie wiem jak zapomnieć o tym wszystkim, strasznie mi na nim zależy, juz nie mówiąc o tym, że codziennie rycze w poduszke i ani przez moment nie wyobrażam sobie że mogłabym sie spotykać z kimś innym.

Gość gość
nie przejmuj się ja tak poznałem swoją dawną ex, od liceum aż po studia i zostawiła mnie w jeden dzień bo coś tam sobie wymyśliła ( lepsza kariera i te sprawy)

Gość gość
Ustalmy fakty: niestety nie zależy Ci na nim, tylko na wyobrażeniu o nim. Kiedy był z Tobą był jakiś określony - i to za tym wyobrażeniem o nim tęsknisz. Fakty są trochę inne - tj. jest inny, krzywdzi, rozgląda się na boki itp. Żadna szanująca się kobieta, ani w ogóle myślę żadna, nie tęskni za takim typem człowieka. Gdybyś takiego go poznała, nie chciałabyś z nim być, i faceci tego tupu też o tym wiedzą. Dlatego przybierają maski ciepłych i serdecznych. Na koniec banał,ale prawdziwy: za rok o tej porze, będziesz się z tego śmiała. Gwarantuję Ci to.