Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zajeci

Jak zachowuje się facet w obecności zajętej dziewczyny do której coś czuje?

Polecane posty

Gość gość
Jeśli jest zajęta to nic nie robi bo zajętych dziewczyn się nie rusza

Gość zajeci
No dobrze nic nie robi w sensie nawiązania kontaktu z nią, ale niewerbalnie moze zdradzac swoje uczucie.

Gość gość
Zależy też od niej. Jeśli Ona daje znaki, on może mimo wszystko trzymać ją trochę na dystans, bo nie wie czy ona czegoś oczekuje, czy tylko się bawi. Może być smutny, melancholijny przy niej, albo radosny, patrzeć w oczy z zaciekawieniem i pożądaniem ale też się pilnować by się nie zdradzić z uczuć. Żeby nie wyjść na desperata lub zapobiegawczo by nie dostać kosza. Na pewno nie jest to komfortowa sytuacja. Jak jest mocno zakochany to może być dla niej niemily z zazdrości zwłaszcza gdy ona o nim wspomni.

Gość gość
O dobry temat też się podczepie. A czy może unikać kontaktu wzrokowego z nią?

Gość gość
w obecności zajętej dziewczyny, normalny facet ją olewa :classic_cool:

Gość gość
a łajdak będzie właził w dupę, aż laska osłabnie i zostawi swojego poprzedniego a takich szmaciarzy bez honoru nie brakuje - sama często się z nimi stykam - 0 szacunku dla tekiego obszczymurka

Gość gość
A co jeśli facet nie zabiega o zajęta kobietę ale ona mu się podoba i w dodatku sama go podrywa?

Gość gość
Wtedy taki koleś nie ma szacunku do siebie za grosz, a co za tym idzie honoru. Jakby miał łeb na karku, wiedziałby, że takich lafirynd się nie dotyka.

Gość gość
zajetą kobietę facet mający jaja olewa zdechłym moczem

Gość gość
A co jeśli nie wiedział że jest zajęta coś do niej poczul, zbliżyli się do siebie. Ma ja teraz tak olać?

Gość gość
Tak jest.Normalny koleś nie podbija do zajętych kobiet chyba że ta woli być z nim i daje mu to mocno do zrozumienia.Tak robi tylko niedowartościowany palant który często kończy z poobijaną gębą :-)

Gość gość
No dobra a jeśli kochaja się i chca być razem. Nie piszę o mężatce a zajętej w sensie ze ma kogoś bez zobowiązań

Gość gość
Tak. Ma ja olac. Po co komus laska ktora bedac w zwiazku podrywa innych? On razu wiadomo ze do powaznego zwiazku sie nie nadaje skoro jest nielojalna wobec obecnego partnera.

Gość gość
Jeśli kochają się i chcą być razem to raczej powinni bo widocznie poprzedniego już nie kocha :-)

Gość gość
13:44 A może to jednorazowe bo nie zapanowala nad tym i się zakochała na poważnie miłością bezwarunkowa kogoś obdarzyla.

Gość gość
Nie rozsmieszaj mnie :) Skoro niby taka zakochana to juz dawno nie powinna byc z obecnym.

Gość gość
Staram się jej pomagać w każdej sytuacji, jednak czasem nachodza mnie takie myśli, ze to nie ma sensu i nic z tego nie będzie i jestem dla niej niemiły. Patrze jej długo w oczy, ale ona jak mnie mija i nasze spojrzenia się spotkają to spuszcza głowe.

Gość gość
dziewczyna zajęta=zakochana w swoim facecie, nikt jej nie zmuszał żeby z nim była skoro jest i się go trzyma, to znaczy że właśnie jego chce!

Gość gość
gość dziś Staram się jej pomagać w każdej sytuacji, jednak czasem nachodza mnie takie myśli, ze to nie ma sensu i nic z tego nie będzie i jestem dla niej niemiły. Patrze jej długo w oczy, ale ona jak mnie mija i nasze spojrzenia się spotkają to spuszcza głowe. x A nie możesz tak po prostu zaryzykować i zbliżyć się do niej? Nie uciekać, tylko wyznać jej prawdę?

Gość gość
nie zawsze kobieta zajęta= zakochana, jeżeli są już razem bardzo długo w związek wkrada się rutyna i to zależy od nich czy potrafią ją pokonać czy ich uczucie stopniowo umiera.

Gość gość
gość A skąd mam mieć pewność, że czuje to samo?

Gość gość
Skoro patrzy Ci w oczy to napewno czuje to samo i spuszcza głowę bo jest jej przykro że stawia Ciebie w takiej sytuacji.Również ona tak samo jak Ty na setę nie jest pewna swoich uczuć dlatego nic zz tą sytuacją nie robi.Nie wie czego po niej oczekujesz.Nie wie jakie mas wobec niej zamiary.

Gość gość
Skąd masz mieć tę pewność? Pozwól, że odpowiem tak: 1. "Staram się jej pomagać w każdej sytuacji" - ona to wie i korzysta z pomocy, ale jej nie nadużywa. Czasem pewnie nawet oferujesz jej więcej niż innym i więcej niż jej potrzeba. Ona to czuje i gdyby jej nie zależało to nie przyjmowałaby wszystkiego. Np. wykręcałaby się brakiem czasu. Jeśli tego nie robi to.. chce żebyś był blisko. 2. "jednak czasem nachodza mnie takie myśli, ze to nie ma sensu i nic z tego nie będzie i jestem dla niej niemiły" - jeśli jej to nie zraża i nawet jeśli ją to dotknie to "wybacza" i wraca to coś znaczy. 3. " Patrze jej długo w oczy, ale ona jak mnie mija i nasze spojrzenia się spotkają to spuszcza głowe" - peszysz ją zwyczajnie. Gdyby jej nie zależało to nie peszyłaby się. Połącz to wszystko w całość żeby wyciągnąć wnioski. Skoro przyjmuje pomoc, jest miła i radosna przy Tobie i do tego spuszcza wzrok, gdy się patrzysz i mijasz ją to... Już wiesz? Podobasz się jej.

Gość gość
To ja mam podobnie. Kobieta zajęta niestety, ale chyba coś poczuła do mnie. Patrzymy sobie długo i głęboko w oczy, kiedyś się krępowała, ale się ośmielila, choć do nieśmiałych nie należy, i te spojrzenia nie są jakieś puste, a pełne emocji, pragnień. Często plączę jej się język, albo coś wypada z rąk, idzie jakoś tak jakby się miała zaraz przewrócić gdy idę za nią. Zerka gdy nie widzę, a gdy spojrzę udaje, że wcale nie patrzyła. Uśmiecha się non-stop, radość bije jej z oczu, czasami wręcz próbuję usilnie powstrzymać uśmiech, zagaduje, a czasami milczy z kamienną twarzą, dotyka mnie bardzo często tak by to wyglądało na przypadek. No i ma faceta, od kilku lat jest w związku. Czy gdyby jego kochała zachowywała by się tak?

Gość gość
{14.48} nie wiem, czy gdyby go kochała to by tak się zachowywała. Jedno wiem po Twoim wpisie - na pewno do Ciebie coś czuje. Klasyczne objawy zainteresowania zajętej kobiety. I chciałabym i nie mogę. Liczy na to, że zrobisz pierwszy krok. Próbuje Ci jakoś pokazać, że nie jesteś jej obojętny, bo przecież nie może wprost. I jeśli do tego Ty jesteś zajęty, a ona ma zasady to lipa. I nie zrobi kroku naprzód.Nie mozesz czegoś z tym zrobić?

Gość gość
Wtedy taki koleś nie ma szacunku do siebie za grosz, a co za tym idzie honoru. Jakby miał łeb na karku, wiedziałby, że takich lafirynd się nie dotyka.

Gość gość
15:04 Ja nie jestem zajęty. Nawet pytała mnie o to niby w żartach ale chodziło jej o to by się dowiedzieć.

Gość gość
Pier/doleni idioci. Co z tego ze zajeta. Jak pokazuje zainteresowanie to jasne ze jej chlopaczek nie jest dla niej wazny... oczywista oczywistosc i nic tylko korzystac :)

Gość gość
{15.25} skoro zadała Ci takie pytanie to nie jest bez znaczenia. Tylko, czy chcesz w to brnąć, jeśli ona jest zajęta? Ona nigdy nie powie Ci wprost, że coś czuje, a Ty wciąż będziesz do niej wzdychał.