Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zajeci

Jak zachowuje się facet w obecności zajętej dziewczyny do której coś czuje?

Polecane posty

Gość gość
15:36 Ona jest bardzo emocjonalną osobą i w końcu myślę, że nie wytrzyma. Już jej co raz ciężej wychodzi to udawanie obojętnej, a jak się długo nie widzimy to po prostu widać, że jest stęskniona na maxa, po mnie chyba też. Coś jednak blokuje to uczucie, ale są postępy, bo coraz mniej się z tym kryjemy, a ona traci rezon, bo potrafi podejść pogłaskać po dłoni i to w gronie znajomych przecież osób ryzykując plotkami i patrzeć mi w oczy długi moment z bardzo bliskiej odległości. Z drugiej strony zdarza się, że kocha się więcej osób niż jedną więc to jeszcze o niczym nie świadczy. Tu po prostu brakuje chwili sam na sam i by się rzuciła na mnie.

Gość gość
{15.48} to co piszesz wskazuje, że podobasz jej się, ale jeśli dziewczyna ma zasady to nawet, gdy będziecie sam na sam to nie rzuci się na Ciebie. Na to nie licz. No chyba, że nie ma zasad, tylko okazji brak. Ale czy chciałbyś taką dziewczynę? Ok, dotyk dłoni, patrzenie w oczy, to coś w powietrzu między Wami, ale jeśli ma zasady to sam na sam moze jedynie Cię przytulić, nic więcej.