Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Codzienny motyw we snach.. ze uciekam przed byłą.

Polecane posty

Gość gość

A czasami ona przede mną. A innym razem wręcz przeciwnie okazuje mi czułość itp. Ostatnio mi się śniło że ja sledzilem i gdy wyszła z pewnego pomieszczenia zwialem a ona poszla za mną, bo mnie zauważyła i kleila się do mnie i jakiś kaptur mi na głowę założyła (?) A tak ogólnie to zazwyczaj laze za nią a jak ona przuważy to uciekam, albo ona ucieka. O co w tym chodzi mam tak od kilku miesięcy bardzo często takie sny.

Gość gość
Ciongnie Cię do niej jak chorera ;)

Gość gość
powiedz sobie, że następnym razem we śnie czy na jawie jak ja zobaczysz to nie będziesz uciekał. powtarzaj 500 razy przed snem :P a tak poważnie, o to w tym wszystkim chodzi, że uciekając przed kimś nie rozwiązujesz własnych problemów. problemy rozwiązuje się, kiedy trzeba pokonać swój strach i stanąć z nim oko w oko. :P

Gość gość
We śnie zapominam że to sen a jestem ciekaw co by było gdybym nie uciekł ale juz w realu trochę tak było ze uciekalem, to była skomplikowana relacja może to dlatego.

Gość gość
nie jesteś chyba dzieckiem, żeby uciekać przed najbardziej "skomplikowaną relacją" skoro to już przeszłość, prawda? :D śmiesznie wygląda dorosły facet uciekający bo boi się konfrontacji z tym, co było :P

Gość gość
12:58 Nie mamy czego konfrontować ze sobą

Gość gość
Bo też nikt z tobą niczego nie zamierza konfrontować.

Gość gość
wyglada na to, ze masz wyrzuty sumienia. zgadza sie?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Sny sa odzwierciedleniem podswiadomosci. Jak wygladala Wasza relacja w realu i jak Ty sam sie w niej czules ? Sprobuj byc jak najbardziej szczery przed soba kiedy bedziesz odpowiadal. Jesli bedzie cos czego nie bedziesz chcial napisac to po prostu to opusc. Zobaczymy czy da sie jakos wytlumaczyc Twoj sen.

Gość gość
To twoja podświadomość cię gnębi. Widocznie nie masz wobec niej czystego sumienia.

Gość gość
Jak to czystego sumienia? Dzisiaj miałem sen, że dostałem od niej głuchy telefon, nie odezwała się ale wiedziałem że to ona..

Gość gość
Jesteście bliźniaczymi duszami!!

Gość gość
autor ma po/j/eb/any umysł przez alkohol. lecz się ćwoku!