Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co się dzieje z Psem? Pilne!

Polecane posty

Gość gość

siemka. Moja suczka jest w ciązy, zbliza się okres kiedy powinna urodzić.. daty dokladnej nie znam ale tez nie bardzo wiem czy okres ten jest w sam raz czy moze za wczesnie... Ale niepokoi mnie Jej zachowanie, coś niedobrego się z Nią dzieje.. od północy strasznie zieja.. tak jakbh wrócila w upalny dzień ze spaceru, kręci się z miejsca na miejsce ( wspomnę iż ma posłanko na strychu) i momentami pojękuję... nie wiem jak to inaczej okreslic. Martwie sie o Nią.. cięzko mi na to patrzeć.. boje się, ze coś jest nie tak? ze to moze jakieś komplikacje.. tym bardziej, że jest po cięzkim wypadku i tylko cudem jest jeszcze z Nami (wymodlone szczęście).. wspomnę również, że kilka lat temu miała cięzki poród.. jedno szczeniątko nie chciało wydać sie na świat i Mama odbierała poród.. jeśli ma to jakieś znaczenie - to oszczeni się poraz trzeci. Ktoś miał podobnie? Pytam Was bo ja się kompletnie na tym nie znam.. pustka. Z góry dzięki. P.S oczekuję samych przemyślanych wypowiedzi, nie gówniarskich tekstów bo sprawa jest powazna i w tym momencie bynajmniej mnie to nie śmieszy :|

Gość gość
Sprawa jest poważna a ty piszesz na kafe.. Weź zadzwon po weterynarza

Gość gość
Weterynarz i to szybko!!

Gość gość
napisz jeszcze na trzech forach. dzwoń po weterynarza, chyba masz naszykowany numer i jesteś umówiona? większość normalnych ludzi jest tak naszykowana na poród suki. btw co trzeba mieć we łbie, żeby romnażać sukę po ciężkim wypadku?

Gość gość
13:05 Nie prosiłam Cię o opinię na temat mojego wpisu bo tym mi nie pomgasz jeśli nie znasz odpowiedzi na to o co pytałam po prostu się nie odzywaj. Nie wiem co w ten sposób chcialas/chcialeś ugrać ale chyba poparcie wsród innych. Co robię to nie Twoja sprawa, po prostu myslalam, ze moze ktoś mial taki przypadek i to nic powaznego przynajmniej miałam taką nadzieję. W obliczu sprawy z rana weterynarz i sory ale interesuje mnie bardziej zdrowie mojego Psa niż dyskusja na ten temat. Dzięki bardzo za odpowiedź jest jak najbardziej trafna, dotyczy wątku i rzeczywiście bardzo mi pomogła......... że aż wcale.