Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zrozumieć faceta?

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z pewnym mężczyzna. W wielkim skrócie.. Studiujemy na tym samym uniwersytecie. Poznaliśmy sie przypadkiem, tylko poprzez wysyłane ku sobie spojrzenia i uśmiechy. Pewnego dnia podchodzi i zaczyna rozmawiać - bez skrępowania. Wychodzimy razem na spacer, zupełnie jeden drugiego ani troche nie znając, zadnych wspólnych znajomych. Nasza relacja zaczyna nabierać tempa. Dogadujemy sie odnośnie wszystkiego, spędzamy razem czas, poznajemy siebie wzajemnie; jest idealnie... A nagle zaczyna robić sie pustka. Po kilku miesiącach on z dnia na dzien przestaje sie odzywać, pisac, wszystko ginie w przerazajacym tempie, a nasze kontakty ograniczają sie do "cześć" i nic więcej. Raz, drugi, gdy napisałam, on wykręcal sie brakiem czasu, pracą... Aż w końcu przyszedł kolejny rok na uczelni. Nasz kontakt sie nie zmienił, nadal jest ograniczony, jednak on znow zachowuje sie jak na poczatku.. Te same sygnały; wzrok, uśmiechy, czasami bywa tak, ze czeka aż wyjde z zajęć, powie tylko słynne "cześć" i wychodzi.. Chciałam nawet porozmawiać, ale nie wiem czy to najlepszy pomysł. Bylismy ostatnio na imprezie. Niby razem, ale jednak osobno. Kazdy dla siebie. On nie wykonał żadnego ruchu, zapytał raz jak sie bawię i to wszystko. Spędzał czas z inna kobieta i chyba bawił sie całkiem dobrze. Odebrałam to jako sygnał wywołania jakby zazdrości w moja stronę. Nie wiem, moze sie mylę. Zastanawia mnie czemu to wszystko odbywa sie w taki sposób. Jak zrozumieć faceta?

Gość gość
to że był miły i się uśmiechnął odebrałaś jako sygnał zrobienia tamtej na złość? nie pochlebiaj sobie! poznał cię bliżej i nie spodobałaś mu się do związku więc uciekł - czego tu się doszukiwać?

Gość gość
to,że sie spotyka z inną jest wymierzone w ciebie? ha ha ha ha h ha ha faktycznie, nie pochlebiaj sobie!

Gość gość
po co podnosisz? tak trudno zrozumieć, że facet nie jest Tobą zainteresowany?