Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bieda i nędza w tej Polsce!

Polecane posty

Gość gość
bo ludzie dają księdzom pieniądze a potem mowią ze nie mają

Gość gość
nie "księdzom" a księżom ew. księdzu na tacę doucz się,dziecko

Gość gość
nie daję i huja mam, pieprzony kraj, po 37 latach pracy 1400 zł netto, oto sielanka, jak ja nienawidzę tego kraju

Gość gość
Ja znam wielu ludzi większość co zarabiając w Polsce wybudowali dom kupili auta z salonu kosmetyki buty wyjechali na zagraniczne wczasy mają smartfony i phony kina domowe konsole laptopy gdyby Polacy byli biedni to nie wydawali by kasy na pierdoły takie jak papierosy alkohol prezerwatywy kosmetyki perfumy biedni ludzie liczą każdy grosz i nie wydają na takie rzeczy kasy w marketach pełno ludzi z pełnymi koszykami w zakopanym co roku jak jestem to oczom nie wierze że taka masa turystów za granicą na pewno sie nie dorobili

Gość kikki 231
U mnie na wsi większość osób ma ciuchy z centrów handlowych tak samo buty i auta kupione z salonu wszystkie domy są wyremontowane a nikt za granice nie wyjeżdża tam znam wszystkich ponad połowa osób zarabia więcej niż 4000 zł mój sąsiad co dwa lata auto nowe kupuje a na emeryturze jest jego młodsza żona pracuje jako nauczycielka w szkole w mojej wsi to gdzie ta bieda ja zarabiam 4200 zł a żona 4500 i na czysto zostaje nam 1200 zł po odliczeniu wszystkich wydatków

Gość gość
Narzekasz na biedę zapraszam na Ukrainę tam zarobisz 350 zł miesięcznie