Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nierzeczyywista

sposób na współlokatora

Polecane posty

Hej. Razem z chłopakiem wynajmujemy pokój. Z nami w mieszkaniu jest jeszcze jedna para i chłopak. Za tydzień się wyprowadzamy ale... dwa miesiące przez które tu mieszkaliśmy były po prostu dla nas męczarnią. przesiadywali w kuchni rano 3 godziny po południu i wieczorem tyle samo(nie było możliwości żeby ktoś inny wszedł) zostawiali po sobie baaaardzo duży bałagan d nieumytych naczyń wszędzie po plamy na podłodze które się lepiły, podkradali wszystko co się dało, od sera żółtego,cukru po paste do zębów. wprowadziliśmy dyżury tygodniowe na sprzątanie ale ich tydzień ograniczył się do przetarcia podłogi(możecie sobie wyobrazić kibel po tak długim okresie) i teraz moja prośba do was.. nie piszcie żeby odpuścić, że to głupie szczeniackie zachowanie ale planujemy się troszkę zemścić.. jak narazie wpadłam na dolanie tabasco do ketchupu i wlaniu białka od jajka do mleka.. nie chce nikomu zaszkodzić ale chce troche zdenerwować. po tej akcji nas już nie będzie proszę podajcie swoje pomysły :)

Gość gość
najlepsza zemstą będzie to, że zostaną sami w swoim brudzie i pierdach. Uważam za głupi pomysł mszczenie się za to, że ich rodzice nie potrafili nauczyć czystości. Ale to moje zdanie.