Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

irmarcin

odważne stroje kąpielowe i seksowne sukienki

Polecane posty

moze nie do końća w temacie bielizny erotycznej, ale mysle nad założeniem sklepu internetowego z produktami amerykańskiej marki espiral. i oni mają bardzo dużo takich erotycznych fajnnych rzeczy, ale też fajne odwazne małe czarne z głębokimi dekoltami i śmiałe stroje kąpielowe :) będę wdzieczny za info czy Wam się podoba i czy kupiłybyście to w tej cenie - ponizej kilka przykładowych aukcji (na razie pierwszą testową partię sprzedaję tylko na allegro) :) allegro.pl/seksowna-mini-z-koronka-czarna-m-i5739611135.html allegro.pl/seksowne-bikini-ze-stringami-espiral-rozmiar-m-i5741819567.html allegro.pl/seksowna-mini-z-glebokim-dekoltem-czerwona-m-i5739473386.html allegro.pl/seksowne-skape-bikini-ze-stringami-biale-s-i5741864701.html allegro.pl/kuszaca-mala-czarna-z-odkrytym-tylem-czarna-s-i5741789098.html Pozostałe produkty widoczne na innych moich aukcjach - nie ma tego dużo wiec zapraszam do obejrzenia wszystkich :)

Ja swój strój kąpielowy dobierałam wg rad na poniższej stronie https://lavel.pl/seksowny-stroj-kapielowy-zobacz-co-podoba-sie-facetom/ Artykuł posiada wiele przydatnych rad, niektóre są banalne, inne wyszukane. Przeczytaj sam, a się przekonasz. Dzięki artykułowi wreszcie dowiesz się, jaki krój stroju kąpielowego jest dla Ciebie.

Gość motilka
W Liparie mają świetne stroje. Generalnie seksowną bieliznę, która doskonale podkreśla atuty kobiecego ciała. Ciężko nie zawiesić oka na takiej bieliźnie, a raczej kobiecie , która ją nosi. Mój mąż jest wręcz zachwycony. www.liparie.pl polecam

Gość gość
wybrałam sobie tego typu komplecik: http://wickedweasel.com/en-pl/shop/bikinis/buy/449-05-333 majteczki najgrzeczniejsze - szorty stringowe koszulka + stanik. Materiał super dopasowujący się do skóry. Jak mokry to wesoło prześwituje. Żadnej podszewki, nawet w kroku strój jednowarstwowy, tak że każdy szczegół, każdy detal kobiecego ciała jest widoczny, szczególnie bezlitośnie na mokro opina dokładnie bułeczkę. Ale o to nam chodziło - maksymalną seksowność przy zachowaniu pozorów stroju na ogólnej plaży.

Gość gość onaa
Wicked weasel są bardzo fajne szkoda tylko że takie drogie i u nas niedostępne

Gość gość
dostępne już są, ale drogie. Chociaż czy drogie - w stosunku do kosztów urlopowania te parę stówek zapewniające niezwykłe wyrafinowanie w ekstremalnej seksowności. W naszych realiach już najgrzeczniejsze wersje z WW są bardzo odważne. Mój zaszalał zaopatrzył mnie w kompletny zestaw - strój plus top na ramiączkach i długie spodnie. Powroty z plaży oczywiście bez stanika, spodnie ze skrajnie niskim stanem, ażurowe - wszędzie w kroku również więc majteczki musiały być. Ale te majteczki od stroju widoczne przez spodnie były jeszcze bardziej seksowne niż bez nich.

Gość drana
Taką bieliznę znalazłam w ofercie www.liparie.pl naprawdę niektóre modele zapierają dech w piersiach. Mój facet oszalał jak mnie w tym zobaczył:D

Gość gość
Ja uznaję tylko stroje trzyczęściowe Kapelusz , okulary i klapki ;)

Gość gość
na ostatni wyjazd dostałam takie cudo: https://www.liparie.pl/stroje_kapielowe/bikini/bikini_gold.html Jak kupowaliśmy to stanik zamówił o rozmiar mniejszy żeby nie był taki zabudowany. Okazał się niesamowicie seksowny - jednowarstwowy z cieniutkiego, elastycznego i błyszczącego materiału ujawniał wszelkie szczegóły budowy i fizjologii kobiecego ciała. Każde twardnienie sutek od razu było widoczne, szew w kroku od razu zaznaczał delikatne pęknięcie ogolonej waginy. Fajne było to że szew nie wrzynał się głęboko, tylko dyskretnie zaznaczał pęknięcie. Nie byliśmy na salonach tylko na plaży, chciałam prezentować się seksownie i odważnie, mojemu to pasowało więc czułam się rewelacyjnie.

Gość gość
te czerwone są super, tylko pod warunkiem że dziewczyna ma predyspozycje i odwagę te czarne dla mnie bardzo wulgarne

Gość gość
A czemu te czarne uważacie za odważne a stringi nie?

Gość gość
Tak, odważne stroje kąpielowe to są stringi. I nas, samców, cieszy fakt, że coraz więcej samic tak się na plaży ubiera. Ukrainki częściej niż Polki, ale może jakaś zazdrość w naszych dziewczętach zaowocuje w skromnych strojach plażowych :D