Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dałem dziewczynie kosza i mi strasznie z tym źle

Polecane posty

Gość gość

Randka z internetu. Była sporo grubsza niż wynikało ze zdjęć, po prostu nie w moim typie :( widziałem po niej że się jej bardzo podobam, aż jej się głos zacinał z nerwów. Rozmowna za bardzo nie była ale mimo wszystko jest mi jej strasznie żal i szkoda bo widziałem w jej oczach że to dobra dziewczyna... pewnie płacze :( pisała do mnie ale ja nie chce jej odpisywać bo wiem że by potem sobie robiła nadzieję :(. Sam nie raz dostałem kosza i wiem jak to jest... ale mimo wszystko jest mi przykro

Gość gość
to powiedz jej, że nie jesteś zainteresowany a nie, że się nie będizesz odzywał. Bądź facetem.

nie miej wyrzutów sumienia. w sumie trochę jest sobie winna, że cię oszukała w necie. nikogo nie zmusi się do uczucia. ale jak ktoś wyżej napisał, napisz jej cos wprost. milczenie jest chyba najgorsze.

Gość gość
słuchaj, jeżeli byłeś delikatny, to znaczy zrobiłeś to w jakiś normalny sposób, mówiąc, że nie jesteś zainteresowany to nie powinno Ci być przykro. Jeżeli natomiast byłeś mało przyjemny albo nagle przestałeś się odzywać, to powinieneś jej wytłumaczyć co i jak -- kulturalnie i życzliwie, wtedy nie będzie Ci tak przykro, a i ona zrozumie. Wiadomo , że każdemu przykro, mi by było też, ale bym zrozumiała, przecież wiadomo, że nie ma tak, że podobamy się wszystkim, nawet ładna dziewczyna może dostać kosza - bo facetowi się nie spodoba, że np. pali albo z innego powodu.

Gość gość
napisz że jest ona ok (to dla niej wazne), że może zadać ci jakies pytania lub cos napisac czy cos takiego ale chcesz być szczery, zgodny z sobą i takie tam dlatego moze lepiej niech poszuka kogoś kto to bedzie mogl jej odopowiadac jak na to zasługuje.. nic trudnego, to nie w porzadku nie odzywac sie dziewczyny tez tak robia, ze potem nie odpisuja i to nie jest fajne bo nie wiesz co masz robić (bedziesz rozpaczliwie kontynuowac to desperat, zapomnisz to tez nie dobrze, DLA NIEJ SYTUCJA BEZ WYJSCI, zobacz to)

Gość gość
nie lituj sie nad nia, nie badz zbyt mily zeby nie robila sobie nadziei, to zadreczanie sie jest najgorsze... nie pisze tu zeby byc chamskim, po prostu facet powinien postawic sprawe jasno, nie jestes w moim typie, a nie zeby sie zadreczac kiedy on sie odezwie, czemu nie pisze itp

Gość gość
A Ty wiele tych koszy dostałeś, w jaki sposób? Bo może powinieneś wiedzieć jak zrobić by nie bolało

Gość gość
Może spróbuj się pokazać od złej strony, żeby to ona ci dała kosza

Gość gość
z 23 h dobre, ale za pozno.. ;-)

Gość gość
A długo ta randka trwała?

Gość gość
A na spotkaniu coś sugerowałeś czy byłeś miły?

Gość gość
Macie wszyscy rację napisałem do niej dzisiaj, byłem miły na spotkaniu bo to miła i dobra dziewczyna. Nie będę zwodził dobrej dziewczyny po co. Jednak ten sms był dla mnie bardzo trudny :((((. Może jak by ona była inna to by było łatwiej po prostu źle się czuję że dałem jej kosza. Mnie kobiety dawały kosza nie raz, zwodziły i oszukiwały ale to nie znaczy że ja tak chce robić. Tym bardziej że znam ten ból.

Gość gość
Nie sądziłem że danie komuś kosza może być tak trudne... :(

Gość gość
To ile masz lat? Aż tak nieładna była że jej nie chcesz?

Gość gość
Skoro ci aż tak przykro, to moze coś w niej ci się podobało i ci szkoda, ale sobie nawmawiałeś np na podstawie opinii kolegow etc że nie powinieneś się zadawać z taką dziewczyną.. powiem ci jedno - czasem zauroczenie wcale nie zależy aż tak od wyglądu

Gość gość
Niestety nie potrafię się przekonać do dziewczyn z taką nadwagą :( nie zrobię nic na siłę. Jest mi przykro bo nie miałem sytuacji od bardzo dawna że to ja muszę komuś dać kosza :(. Możliwe że komuś innemu się bardzo spodoba bo twarz ma bardzo sympatyczną, miłą.

Gość gość
wiesz co, nadwagę to można zawsze zrzucić. Jeśli z twarzy ci się podoba.. Może sie z nia zaprzyjaznij, a ona kiedys schudnie ;)

Gość gość
I przykladowo ci powiem, że podobał mi się taki chłopak, który przytył 10 kg z powodu choroby.. i nadal mi się podobał ale to twój wybór oczywiście :)

Gość gość
Autorze czy jesteś cierpliwy by zaczekać aż schudnie czy chcesz związek teraz już od razu niczym desperat?

Gość gość
Zacznij się modlić o dobrą żonę a napewno ją znajdziesz:-) ja właśnie tak znalazłam męża!