Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość726

Jak wytłumaczycie jego zachowanie?

Polecane posty

Gość gość726

To samo pomieszczenie - on, ja, jego koledzy i jakaś dziewczyna = on cwaniakuje -on, ja jego koledzy = nieśmiało zaczepia, podrywa, zagaduj - on, ja = nie zagaduje, nie zaczepia udaje że nie widzi Jakieś wnioski?

Gość gość
Nie rozumiem tej zagadki

Gość gość726
Chodzi o jego nastawienie do mnie. Jak zachowuje się w stosunku do mnie w różnym towarzystwie.

Gość gość
Chcye wzbudzic w tamtej dziewczynie zazdrosc, przy kolegach pokazuje, ze umie podrywac, a jak jestescie sami to ma cie w doopie i nie musi orzed nikim nic udawac.

Gość gość726
Tylko dziwnym trafem przy kazdej dziewczynie tak sie zachowuje tzn cwaniakuje gdy jest z nami w towarzystwie. To co każdej chce zaimponować tylko nie mi?

Gość gość726
No ale w sumie racja. Dzięki za konkretną odpowiedz dam sobie z nim spokoj. Dobrze że ktoś obiektywnie to ocenił bez ściemy. Dzięki jeszcze raz. :/ Smutne ale prawdziwe

Gość gość
Nie czuje się przy tobie pewnie. Daj mu jakiś mały sygnał, że byłabyś zainteresowana.

Gość gość726
14:09 dzięki za radę, ale myślę że nie ma się co oszukiwać jest tak jak opisał ktoś wcześniej.

Gość gość
Ten ktoś wcześniej to chyba z gimnazjum jest i takie są jego rady. Chyba że szukasz jakiegoś pretekstu, żeby chłopaka sobie odpuścić. To okej.