Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glorian

na zakręcie

Polecane posty

Gość glorian

Dzień dobry jestem młodym człowiekiem, mającym rodzinę... od pewnego czasu szastają mną emocje o potężnej mocy, które miotają mną na prawo i lewo. Niedawno zrobiłem podsumowanie ostatnich lat mojego życia, nawet dziwnie to brzmi z ust gościa, który ma ich trochę ponad 30. I dochodzę do wniosku, że moje życie to życie dla innych a nie dla mnie. Zatem pojawiły się w mojej głowie okrutne, destrukcyjne myśli, które kierują mnie w zupełnie inną stronę niż dotychczasowe moje życie. Powoli, acz sukcesywnie podążam w kierunku ramion innej kobiety... Jestem bardziej otwarty na kobiety, szukam, choć nie wiem czy robię dobrze. Chciałbym kochać żonę do ostatnich dni mojego życia, ale niestety to chyba się nie stanie. Postanowienie życia dla siebie jest nieoderwanie powiązane, przynajmniej jak dla mnie, z realizacją siebie na płaszczyźnie kontaktów damsko-męskich... czy to standard, że facet z czasem szuka tego, czego jego życie mu nie daje?

Gość tjk
jakie to życie paskudne, że nie daje no, kurcze, no...

Gość glorian
ha, widzę, że doszukujesz się w "daje" drugiego dna... ale go nie ma. chodzi o radość, szczęście, spełnienie, emocje:)

Gość glorian
bywam tu czasem, czytuję tematy, udzielam się i to co najbardziej mnie w tym miejscu drażni, to pytania takie jak Twoje szczery. piszę, bo mam potrzebę, to miejsce jest świetnym miejscem dla ludzi, którzy potrzebują rozmowy a nie mają nikogo, lub mają ograniczoną możliwość dyskusji na nurtujące ich tematy.

którzy potrzebują rozmowy a nie mają nikogo, lub mają ograniczoną możliwość dyskusji na nurtujące ich tematy. x niuniek, ty nie chcesz rozmawiac tylko pochwalic sie swoimi yyy: "szastają mną emocje o potężnej mocy," hahahaha x a co do pytan: czy to standard, że facet z czasem szuka tego, czego jego życie mu nie daje? rozumiem takie pytanie u 11 latka ale przyznajesz, ze masz ponad 30, serio??

Gość glorian
faktycznie jesteś szczery.

Gość glorian
a czy Ty rozmawiasz z żoną na wszystkie tematy?

niuniek: "jestem młodym człowiekiem, mającym rodzinę... " x "Powoli, acz sukcesywnie podążam w kierunku ramion innej kobiety... Jestem bardziej otwarty na kobiety, szukam, choć nie wiem czy robię dobrze." x i ty masz 30 lat skonczone?? serio?