Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzałamka

Mama ma kochanka

Polecane posty

Gość gośćzałamka

jak dyskretnie otworzyć oczy ojczymowi?

Gość gość
Własną matkę będziesz podpierdzielać? I skąd wiesz na pewno, że ma kochanka? A ojczym sam pewnie ma ze dwie baby na boku, więc nie dramatyzuj. :P

Gość gośćzałamka
ojczym jest dobrym człowiekiem, kocha moją mamę jak idiota, nie miał i nie ma kochanki /są razem 20 lat i jestem tego pewny/ tyra na mamę i mojego brata. Mama jest okropną hipokrytką nie omieszkała mnie poinformować o tym że ma kogoś na boku jak zacząłem coś podejrzewać po powrocie z wakacji - zaczęła się zamykać w pokoju na dole i gadać przez tel. godzinami jak ojczym zapiepszał na nią i brata w pracy. /ta wiem, masakra/ . Ojczyma nie szanuje totalnie, drze się naq niego, nastawia brata przeciwko. A mnie powiedziała, że ojca mojego by nie zdradzała, ale ojczym jest do niczego i ona potrzebuje odskoczni ;/

Gość gośćzałamka
strasznie mi z tym źle że wiem, współczuję ojczymowi bardzo, on ślepo zapatrzony, mimo że nie szanowany w domu...długo by opowiadać...powiedzcie, co ja mam zrobić, chce żeby on się dowiedział, bo mnie krew zalewa jak to wszystko widzę.... w cztery oczy mu nie powiem, nie potrafię, a druga sprawa nie chce aby matka wiedziała że to ja ją wsypałem, bo by mi żyć nie dała.

Gość gośćzałamka
nikt się nie wypowie?

Gość gośćzałamka
a już jak idą pod rękę do kościoła co niedzielę - słabo się robi. Moja mama namieszała kilka lat temu w małżeństwie swojej znajomej która zdradziła męża, poczuła się w obowiązku go uświadomić, a dziś co robi sama?

Gość gośćzałamka
moim marzeniem jest żeby ojczym ją zostawił jak się dowie jaka ona jest fałszywa. Podpowiedzcie jak to zrobić żeby on się dowiedział.

Gość gość
nie wiem co bym zrobila w takiej sytuacji

Gość gośćzałamka
znalazłem bramkę sms do której nie trzeba podawać swojego numeru...myślę co mu napisać.

Gość gośćzałamka
tylko czy to można jakoś sprawdzić z jakiego IP był wysyłany sms?

Gość gośćzałamka
wie ktoś?

Gość gość
nie wiem ale podbije

Gość gość
a gdzie ta bramka, bo też bym skorzystała i kogoś powiadomiła

Gość gość
To nie są twoje sprawy, jeśli już chcesz, to porozmawiaj z matką. Ile lat masz? Nie wiesz, że anonimy to obrzydliwość?

Gość gośćzałamka
mój wiek nie jest istotny. Nie mam o czym z nią rozmawiać, co miałem się dowiedzieć na ten temat od niej to wiem, chce sprawiedliwości, żeby rodzina i znajomi się dowiedzieli kim ona jest.

Gość gość
no to wyślij smsy do wszystkich w rodzinie a ostatniego do twojej matki, ze wszyscy już wiedzą

Gość gośćzałamka
nie no do wszystkich nie wyślę, bo zaraz padną podejrzenia że zrobił to ktoś z rodziny...czyli ja, skoro tylko ja wiem;/