Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja mama jest wstrętna

Polecane posty

Gość gość

nie wiem czy przesadzam ale jestem na nią zła. Moja młodsza siostra wczoraj w nocy urodziła, jej mąż pracuje w delegacji, do samego końca nie chcieli wiedzieć co się urodzi, chcieli mieć niespodziankę. Jeszcze jak ją wieźliśmy do szpitala(mama oczywiście pojechała z nami, zawsze musi być w centrum uwagi) siostra prosiła by nic nie mówić jej mężowi że jak urodzi sama chce mu zrobić niespodziankę. Siostra urodziła ślicznego chłopca, powiedziała że będzie miał imię po dziadku męża(bardzo tego chciał, jesli urodzilby sie chl) a co zrobiła nasza mama? poszła niby po kawę, a zadzwoniła do męża siostry,powiedziała że siostra urodziła chłopca i do tego powiedziała mu ze bedzie mial to imie po dziadku. Jesteśmy z siostrą wsciekle na mame,,przecież to nie jej zakichany interes, a ona na to ze przesadzamy, ze co za roznica kto powie.. czy my mamy racje czy mama..

Gość gość
Oczywiscie, ze wy, co za beznadziejna baba. Wspolczuje.

Gość gość
o kurwa ale bym ją zjebał na miejscu tego gościa, a co on na to?

Gość gość
siostra biedna płacze, chciała mężowi zrobić 2 niespodzianki to że to chłopiec którego tak chciał,i to że będzie miał imię po jego dziadku, to moja matka,ale czuję że teraz jej nienawidzę. A mama że co za różnica kto powie...

Gość gość
Słusznie też bym się wkurzyła

Gość gość
mam nadzieję że to prowokacja, jeśli nie, to ja bym swojej matce nawet z liścia strzeliła, serio jak można zepsuć swojemu dziecku taki moment

Gość gość
Myślę, że to prowokacja, ale.... Jak rodziła moja córka, prosiła aby nie czekać pod porodówką, bo chciałaby tylko z mężem przeżyć tą cudowną chwile narodzin ich dziecka. Mieli zadzwonić po nas jak już przywitają maluszka. W rezultacie dostaliśmy telefon ze szpitala z pretensjami, że nie ma nas w szpitalu, nie interesujemy się wnuczką, a zięć nawet się obraził . Tak to z wami jest, zawsze wam źle i wszystkiemu winni rodzice.

Gość gość
19:38 Z liścia, to tylko tobie przydałoby się strzelić , bo nie wiesz co można a czego nie można i co jest dobre a co złe.

Gość gość
Ciesz się że masz mamę, szmato

Gość gość
Wstrętna to jest autorka, nie ma kultury, ambicji, inteligencji, po prostu wypierdek mamuta, a nie człowiek. Od kiedy to matka nie jest rodziną? A kto się toba pustaku opiekował i cie wychowywał?

Gość gość
Babcia się mna opiekowała,bo matka miała cały czas nowych wujków

Gość gość
Przykre, ale tak naprawdę, to żeby tylko takie problemy mieć w życiu...:) Zastanów się nad motywacją mamy. Jeśli nie jest ograniczona umysłowo-działała z premedytacją. Może chce się podlizać zięciowi? Wykazać się chciała? Ja bym zapytała wprost dlaczego to zrobiła i nie dała się spławić tekstem 'przesadzacie'. Tak długo okazywałabym rozczarowanie jej postępkiem, aż poczułaby się bardzo niekomfortowo. Powinna przeprosić. Powiedziałabym, że nadwyrężyła moje zaufanie (bo przecież to jest kwestia zaufania). Może to przystopuje ją przy następnej okazji.

Gość gość
Wujkowie się toba opiekowali i chyba nadal opiekują, bo nic nie masz w głowie.

Gość gość
Przy następnej okazji w*****ię jej z plaskacza w ryj i nie zdąży nic powiedzieć,a jak się będzie bulgotała to jej z bejsba z***bię że się jej spermą ostatniego fiuta którego ssała odbije

Gość gość
To chyba ty nie masz nic w głowie,nie potrafisz zabrać głosu to sie nie wypowiadaj,szmato

Gość gość
To co wychodzi z twojego ryja to nie głos ale szambo, autorko. Ale temat założyłaś. WSTYD

Gość gość
A to się matka doczekała córek!

Gość gość
To mój temat,nie chcesz to nie wchodz,możesz sobie w p*****e pogrzebać jak chcesz,a siedzieć tu nie musisz

Gość gość
I teraz wszyscy już widzą, co sobą reprezentuje autorka. Rynsztok i patologia szuka takich samych do kolekcji.

Gość gość
Rynsztok to masz na drugie,a patologia to twoja familia,nie rozumiem osób,które nie mając nic konstruktywnego do powiedzenia udzielają się w tematach,które z założenia nie są dopasowane do ich poziomu intelektu jeżeli mozna w ogóle mówić o jakimkolwiek poziomie

Gość gość
Bardzo dobrze zachowała się babcia, która zawiadomiła ojca o narodzinach dziecka. Gdyby liczyć na siostry , to nie wiadomo w jakiej formie biedny ojciec dostałby taka wiadomość. Dziecko też biedne, może chociaż ojciec stanie na wysokości zadania.