Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostaje sam na swieta

Polecane posty

Gość gość

Zostaly jeszcze 2 miesiace ale kto z was zostaje sam na swieta? Ja nie lubię tej atmosfery i postanowilem nie jechac do rodziny. Moze jakiś wspólny wyjazd? M30

Gość gość
chetnie bym z Toba wyjechala ale matka mnie wydziedziczy :O

Gość jazda na taczkach
święta to debilizm, nie obchodze żadnych świąt i mam spokój

Gość gość
Tez ich nie obchodze, ani urodzin ani innych. Mam juz dosyc tej sztucznej atmosfery. Ile macie lat, ze sluchacie sie rodzicow?

Gość gość
Albo macie dziwne rodziny albo nigdy nie byliście bez rodziny. Ja od paru lat spędzam swieta z malenka czescia swojej rodziny i strasznie mi zal ze nie moge być ze wszystkimi. Brakuje mi mojej siostry i rodzicow, podwójnej wigilii( na jedna godzine do jednej babci a na inna do drugiej), pierwszego dnia swiat, obiadu u cioci( ciagle czuje smak jej zupy orzechowej)... kiedyś będziecie za tym tesknic. aha nie jestem osoba wierzaca, jak większość mojej rodziny, ale to taka nasza tradycja.

Gość gość
Ja również spędzam święta sama. Córka zawsze jest u taty. Rzadko ma z nim kontakt bo pracuje za granicą. Wiec zgodziłam się żeby wszystkie święta spędzala u niego. Ja albo pracuje ale siedzę w domu.

Gość gość
Jesteście bardzo nieszczęśliwymi ludźmi :(

Gość gość
Ja po prostu nie mam dobrych relacji z rodzina. Nie mam o czym z nimi rozmawiac. Zawsze siedze przy stole i czekam az ta szopka sie skonczy. Dlatego tez nie jade na swieta. Moze pojade w gory

Gość gość
Nie jestem nieszczęśliwa . Rodzice mieszkają daleko. Rodzeństwo za granicą , każde w innym miejscu. A nie stać mnie żeby do nich jechać. Córka jest z tata . Wiec ja albo praca albo sama w domu.

Gość gość
a ja po raz pierwszy od 5 lat (jestem za granica i szef nie dla wolnego w grudniu) bede u rodzicow na swieta.bilety lotnicze kosztowaly fortune, ale warte sa tego.zrozumiecie jak wam tego zabraknie, swiat w rodzinnym, gronie,tradycyjnie,w Polsce.nie jestem jakas patriotka, uwielbiam kraj do ktorego wyemigrowalam, ale swieta tutaj nie sa swietami.najwazniejsi jednak sa rodzice

Gość gość
Taaa. Mnie rodzice zniszczyli zycie. Poza tym sqita sa sztuczne jak walentynki. Okazywanie sobie milosci, tylko dlatego, ze kalendarzu wyrozniony jest dzien

Gość gość
troche tak smutno samemu w taki dzien

Gość kamyk66
święta są wspaniałe, ja wracam nie mogę się doczekać tego czasu na obczyźnie, ryanair bileciki moje ma już zarezerwowane https://www.fru.pl/tanie-loty/Ryanair-FR/ polecam bo tanio można polatać nie tylko z Anglii ;p