Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co teraz zrobic

Rzucił mnie facet

Polecane posty

Gość i co teraz zrobic

Rzucił mnie facet dla innej. Zerwał ze mną przez smsa! Zrobił to w tak dosadny sposób, że wygarnął mi wszystko dosłownie zmieszał mnie z błotem. Zachwalając przy tym nową poznaną dziewczynę. Był palantem teraz to wiem, ale najbardziej bolą te wszystkie słowa i to, że zrobił to w taki sposób. Chyba gorzej być nie mogło.

Gość gość
brawo, bochater warty pomnika, tak trzeba z wami kûrwami robić

Gość gość
jestem wolny,podasz gg?

Gość i co teraz zrobic
Akurat kurwą to nie jestem. Raczej on kurwiarzem, przede mną miał tyle partnerek i przygód, że to zniechęciło mnie do niego, gdy tylko zrozumiałam że nie potrafię żyć z takim człowiekiem chciałam zakończyć ten związek, ale ze względu na dzielącą nas chwilową odległość chciałam zrobić to osobiście. Niestety on mnie wyprzedził. I nie mówicie że faceci to nie świnie.

Gość gość
Jak nie podobała Ci się jego przeszłość to po co się z nim związałaś? Widziały gały co brały. Facet zachował się jak porąbany palant ale przecież wiedziałaś jaki jest i kogo sobie bierzesz.

Gość gość
baby to niby lepsze?to,ze trafiasz na palantow,nie swiadczy,ze wszyscy tacy sa.Ja trafiam tez na same szmaciska.Mam poki co dosc,wole sie wyleczyc z tych porazek i byc sam,odstresowac i odzyc

Gość i co teraz zrobic
Nie wiedziałam. Dowiedziałam się później zanim się z nim związałam. Od tego momentu nasza relacja się zmieniła i wiedziałam, że to już nic z tego nie będzie. Dlatego rozstanie z nim mnie aż tak nie boli, tylko fakt,że nawet nie odważył mi się powiedzieć to prosto w oczy.