Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tikitakiikasztanki

Nigdy nikogo nie miałam....

Polecane posty

Gość Tikitakiikasztanki

Cześć, Piszę do Was z powodu jednego problemiku, który trochę zaczyna mnie nurtować. Mianowicie. Niedługo skończę 23 lata i nigdy nie miałam chłopaka. Ba, nawet na randce nie byłam. Mam 184 cm. wzrostu, kiedyś uważałam to za atut, teraz trochę za kulę u nogi. Nikt od dawna mnie nie adorował, tak naprawdę to chyba nikt nigdy o mnie nie zabiegał. Nie jestem pięknością ale brzydka też nie jestem. Ważę 63 kg., co przy moim wzroście jest ok. Jestem jednak trochę nieśmiała, gdy rozmawiam z facetem to się peszę... Zawsze podobali mi się ci niedostępni, tzn. zajęci :(. Nie jest tez tak, że się tym zamartwiam bo potrafię cieszyć się życiem. Jednak nie wiem... Co jest ze mną nie tak? Co powinnam zmienić? Pozdrawiam :)

Gość tjk
zmienić, założenie że musisz coś zmieniać (poza zauroczeniem zajętymi facetami, bo to nie jest fair, po prostu); cieszyć się życiem, jak to robisz, a ono zrobi co trzeba :) - 23 to jest super czas, Ty akurat teraz jesteś wolna, a może już jutro zacznie się nowy rozdział... ciesz się po prostu chwilą :), nic na siłę i już.

Gość tikitakiikasztanki
"może już jutro zacznie się nowy rozdział... ciesz się po prostu chwilą , nic na siłę i już." Dziękuję za miłe słowa. Chyba rutyna mnie troszkę przygniata po prostu..

Gość tjk
:), mnie również. Jest coś, co Cię pasjonuje?

Gość tikitakiikasztanki
Lubię podróże i gotowanie, to niektóre z moich zainteresowań ;).

Gość tjk
no to najmniej 2 zainteresowania jakie rozwijając, możesz spotkać fajnych ludzi i się potoczy; powodzenia i polecam real, kafe tylko kiedy trzeba leżeć z gorączką w łóżku :-P

Gość tikitakiikasztanki
Postaram się wychodzić więcej do ludzi, a nóż widelec coś się zmieni ;).

Gość gość
Coś w tobie musi być, że ludzie uciekają od ciebie. Nigdy nic nie dzieje się bez powodu. Widocznie pod jakimś względem nie odpowiadasz naszym wymaganiom.

Gość tikitakiikasztanki
"Coś w tobie musi być, że ludzie uciekają od ciebie. Nigdy nic nie dzieje się bez powodu. Widocznie pod jakimś względem nie odpowiadasz naszym wymaganiom." Ale ludzie ode mnie nie uciekają ;). Mam znajomych ;). Chodzi raczej o "drugą połówkę" :).

Gość krzkrz
Myślę, że musisz zmienić środowisko i poszukać nowych przyjaciół. Twoje zainteresowania, szczególnie podróże, sprzyjają poznawaniu nowych ciekawych ludzi, z którymi możesz wiązać Swoją przyszłość. To, że jesteś nieśmiała nie jest przeszkodą, jest Twoim atutem w szukaniu "drugiej połówki". Powodzenia

Gość tikitakiikasztanki
"Myślę, że musisz zmienić środowisko i poszukać nowych przyjaciół. Twoje zainteresowania, szczególnie podróże, sprzyjają poznawaniu nowych ciekawych ludzi, z którymi możesz wiązać Swoją przyszłość. To, że jesteś nieśmiała nie jest przeszkodą, jest Twoim atutem w szukaniu "drugiej połówki". Powodzenia" Dzięki za miłe słowa i rady :)

Gość krzkrz
Jesteś bardzo młoda i zgrabną kobietą. Świat leży u Twoich stóp. Jest wielu wspaniałych facetów, z którym możesz realizować Swoje marzenia i pasje. Nie możesz jednak uciekać od kontaktów z mężczyznami spoglądając i tęskniąc tylko do zajętych, wiedząc, że z ich strony nic Tobie nie "grozi". Czasem należy coś radykalnie zmienić, aby poznać nowych wartościowych ludzi. Problemem jest tylko wybrać odpowiednią osobę, poznać ją i dopiero wtedy zdecydować co dalej. Jeszcze raz powodzenia

Gość gość
szukaj wolnych facetow

Gość tikitakiikasztanki
"Jesteś bardzo młoda i zgrabną kobietą. Świat leży u Twoich stóp. Jest wielu wspaniałych facetów, z którym możesz realizować Swoje marzenia i pasje. Nie możesz jednak uciekać od kontaktów z mężczyznami spoglądając i tęskniąc tylko do zajętych, wiedząc, że z ich strony nic Tobie nie "grozi". Czasem należy coś radykalnie zmienić, aby poznać nowych wartościowych ludzi. Problemem jest tylko wybrać odpowiednią osobę, poznać ją i dopiero wtedy zdecydować co dalej. Jeszcze raz powodzenia" Dziękuję za pomoc, dobre słowo. Postaram się skorzystać z rad. Jeszcze jednak są normalni ludzie w internecie :)..

Gość krzkrz
Pewne chwile są nam odbierane jawnie, inne odejmowane po kryjomu, a jeszcze inne wymykają się nam same. Najgorsza jednak jest strata wynikająca z naszego niedbalstwa. I gdyby się głębiej zastanowić, to stwierdzisz, że największa część życia schodzi nam na postępkach złych, duża część na bezczynności, a całe życie na czynieniu czegoś innego niżby należało.