Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tikitakiikasztanki

Nigdy nikogo nie miałam

Polecane posty

Gość Tikitakiikasztanki

Cześć, Piszę do Was z powodu jednego problemiku, który trochę zaczyna mnie nurtować. Mianowicie. Niedługo skończę 23 lata i nigdy nie miałam chłopaka. Ba, nawet na randce nie byłam. Mam 184 cm. wzrostu, kiedyś uważałam to za atut, teraz trochę za kulę u nogi. Nikt od dawna mnie nie adorował, tak naprawdę to chyba nikt nigdy o mnie nie zabiegał. Nie jestem pięknością ale brzydka też nie jestem. Ważę 63 kg., co przy moim wzroście jest ok. Jestem jednak trochę nieśmiała, gdy rozmawiam z facetem to się peszę... Zawsze podobali mi się ci niedostępni, tzn. zajęci :(. Nie jest tez tak, że się tym zamartwiam bo potrafię cieszyć się życiem. Jednak nie wiem... Co jest ze mną nie tak? Co powinnam zmienić? Pozdrawiam :)

Gość gość
znak zodiaku ryba? napisz jaki jeżeli nie (chodzi o twój charakter)

Gość gość
mowilas komus co czujesz, mozesz czuc?

Gość tikitakiikasztanki
"mowilas komus co czujesz, mozesz czuc?" W sensie facetowi? Nie, nigdy..

Gość tikitakiikasztanki
"znak zodiaku ryba? napisz jaki jeżeli nie (chodzi o twój charakter)" wodnik..

Gość gość
przepraszam ze pózno masz coś tutaj :-) "Jednymi z jego najważniejszych wad są: zbytnia ekstrawagancja, unikanie bliskiego kontaktu z ludźmi, trudności w adaptowaniu się w nowym środowisku, pewien chłód w stosunkach z innymi i oziębłość. Jest też czasami nieco zbyt nerwowy i zbuntowany, a planowane przez niego zmiany nie zawsze przynoszą korzystne efekty." Pozytywy wodnik: pełen nowych idei i pomysłów w niemal każdej dziedzinie, zmienny i oryginalny, obdarzony własnym, często niepowtarzalnym stylem. Kobieta szczególnie: Często oddaje się fantazjowaniu i marzeniom, co może być dla niem nieco zgubne, gdyż zbyt oddala się od otaczającej ją rzeczywistości. Idealny (nie bierz tego poważnie) dla niej partner powinien posiadać błyskotliwy, otwarty umysł, aby toczyć z nią dyskusje na interesujące dla niej tematy, wskazane jest też, aby lubił obracać się w towarzystwie. Musi też zapewnić jej rozrywki na takim poziomie, który wykluczy nudę.

Gość gość
jakbym był na Twoim miejscu, to jeszcze zobacz cos takiego www.youtube.com/watch?v=b991oJL5DU4 musisz trochę pokombinować z facetami, pobaw się nimi tak dla treningu.. potem na głębszą wodę. Tylko uważaj na drani, a ich jest większość (pewnie masz ciekawą osobowość.. tylko nieodkrytą)

Gość gość
i co, coś trafione w 10-siatke?

Gość gość
Zawsze podobali mi się ci niedostępni, tzn. zajęci x Chyba tu leży pies pogrzebany i tym sposobem nigdy nikogo mieć nie będziesz, co najwyżej możesz być tą drugą, dla rozrywki.

Gość tikitakiikasztanki
"Chyba tu leży pies pogrzebany" Ale jak się tego pozbyć? "Tylko uważaj na drani, a ich jest większość" To akurat wiem z doświadczenia, eh.. "planowane przez niego zmiany nie zawsze przynoszą korzystne efekty" tu się zgadza "pełen nowych idei i pomysłów w niemal każdej dziedzinie, zmienny i oryginalny, obdarzony własnym, często niepowtarzalnym stylem. Kobieta szczególnie: Często oddaje się fantazjowaniu i marzeniom, co może być dla niem nieco zgubne, gdyż zbyt oddala się od otaczającej ją rzeczywistości." To jakby mój opis ;).

Gość gość
to wczoraj miałaś przez parę minut kontakt z bazą, ćwicz dalej ;-)