Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się ze mam raka

Polecane posty

Gość gość

Mam dziwne objawy.. znajoma powiedziala ostatnio znaczaco , zebym sie przebadala .. na sama mysl jestem załamana a lekarza odwlekam od miesiąca . Boję się :( mam dopiero 20 lat. Może to nic groźnego i nie ma się co bać?? Ale gdyby cos wyszlo.. to pewnie bym sie zabila :/ co wy byscie zrobili na moim miejscu?

Gość gość
ja mam pasztet drobiowy w lodowce i sie nieboje,zachwile go zjem

Gość gość
ok to bój się. lepiej? na pewno cię to uleczy.

Gość gość
A Wy byście poszli? Ja tym bardziej się boję bo w rodzinie prawie każdy umierał na raka. W młodym wieku też. póki nie wiem na 100% wiec wychodze z założenia ze nic mi nie jest. W Końcu pewnie się dowiem i tak.

Gość gość
Nie denerwuj się póki nie wiesz. Wiem łatwo się mówi, w mojej rodzinie też było dużo chorób w tym nowotwory i również się boję, ale staram się o tym nie myśleć.

Gość gość
Osobiście znam aż DWIE osoby który postanowiły się NIE LECZYĆ. Za parę dni rodziny zapalą im znicze. Za to sam nowotwór, nawet gdybyś go miała - co dość mało prawdopodobne - często leczy się względnie łatwo. Wierz mi, niedawno przechodziłam.

Gość gość
Co to znaczy wg Ciebie ze leczy sie go łatwo? A raka czego miałaś? Bo ja podejrzewam u siebie trzustke .... gdyby moje przypuszczenia sie potwierdzily to i tak nic nie zrobię. To najgorszy z mozliwych rakow . 3 osoby w mojej rodzinie go mialy a ja od dziecka mam problem z trzustka, zoladkiem i watroba... moja babcia tez sie nie leczyla i w pol roku zmarla.. to straszne ale z drugiej strony po co ta cala chemia i koszta przy takim raku. W innych przypadkach nie rozumiem skoro istnieje szansa to trzeba z niej skorzystać.

Gość gość
lek na raka - witamina b17 ktora jest zakazana ale jest w pestkach z owocow

Gość gość
Byłam,nic nie sciemnialam, dostałam skierowania na tysiące badań.jak o nich czytam to większość jest w kierunku nowotworów. Miałam też gastroskopie i bd miała pobierane wycinki histopatologiczne :( A ta witamina naprawde coś daje? Probowalas?

Gość gość
Dziewcze ogarnij sie i zamias tamentować na forum zrób poprostu badsnia i przede wszystkim MYŚL POZYTYWNIE! ro najleprzy środek... Ja jestem w ciąży i na cytologii miałam paskudny wynik tzn nawrót komórek rakowych i początek dysplazji ...2 lata temu taka sama diagnoza i sie wyleczyłam nawet nie chce myśleć co by było gdybym wypisywała wtedy na forach a nie wzieła bym sie za leczenie...pewnie już teraz bym miała raka i nie wiadomo czy bym zaszła w ciąże i czy w ogóle jak by jednak udało by mi sie zajść to czy mała rozwijaała by sie prawidłowo...do tego niedoczynniść tarczycy która potrafi naprawde narobić szkud w organiźmie ,astygmatyzm, chory kręgosłup przrz który miałam paraliż nóg jako 14latka ...i żyje normalnie nie przejmuje sie tym wszystkim bo wiem że walka z tymi chorobami pozwala mi wygrtwać dlatego nie bój sie diadnozy tylko walcz o siebie... A i moja babcia zmarła na raka macicy i ja przez to właśnie jestem opciążona jej genami i wiem że jak zaniedbam to to podziele jej los