Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pies ogrodnika

Polecane posty

Gość gość

Poznałem kogoś ciągnie się to 4 miesiąc ogólnie to mam dość tej stagnacji jej chłodu i olewania mnie... spotykamy się mało tyle co nic, raz na dwa tygodnie. Po co ona do mnie pisze, zabiera mój czas skoro jej nie odpowiadam przez te 4 miesiące to pokazała tyle że moje koleżanki które mnie ledwo znają potrafią mnie czulej przywitać niż ona. Nie mówiąc o tym że nawet nie doszło do przytulenia czy pocałunków jakichś bliższych przez 4 miesiące... Jak sam chce odejść przestaje się odzywać to znowu ona pisze jakby nigdy nic... rozmowa była na początku października usłyszałem że ona potrzebuje czasu. Dla mnie to śmieszne bo to osoba po 30-stce, czeka na co aż inny się trafi? bo nie rozumiem. Jej chyba dobrze w samotności.

Gość gość
a może ona się z kimś rozstała i chce uporządkować tamte sprawy, chce przejść tzw.okres żałoby nad starym związkiem. 4 miesiące to niewiele, żeby kogoś poznać i poczuć, że chce się być z tą osobą. ty pewnie chętnie zaciągnął byś ją do łóżka, a nie przychodzi ci do łba inna opcja? może ona wcale nie chce tego kontaktu z tobą bo jesteś jak kula u nogi.

Gość gość
Jest długo sama, nie jestem kulą u nogi niczym jej nie zaszkodziłem, poza tym ona sama się odzywa a ja już trochę odpuściłem. Nie chodzi o seks ale o to że czuję się samotny :( bardzo samotny.

Gość gość
to poszukaj innej samotnej, a tej daj spokój

Gość gość
ehh pewnie mnie to czeka :( chociaż wolał bym być z nią, szkoda że jest wobec mnie taka chłodna :(.

Gość gość
może cię potrzebuje tylko jako spowiednika, na chwilę. są takie kobiety. nie marnuj na nią życia. nie zawsze ma się to, czego się chce. dzieckiem już nie jesteś i powinieneś to wiedzieć. 💤

Gość gość
szkoda bo jest mi z nią dobrze poza tą jedną sprawą, wesoła i ułożona. Ona nie szuka innego mam wrażenie jak by samotność jej odpowiadała, co dziwne bo miała męża i mężczyzn, czyżby po rozwodzie jej się odwidziało. Od tamtego czasu chyba nikogo nie miała a już trochę minęło czasu.