Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy czujecie sie samotne siedzac w domu z niemowlakiem

Polecane posty

Gość gość
Z tymi dziecmi w spacerowkach to fakt, ja tez zwracam na nie uwage i jakos mnie to podnosi na duchu ze jeszcze z pol roku i moja tak bedzie siedziec i ogladac :D a dzieci ktore juz same chodza za raczke z mama to juz w ogole wooow :)

Gość gość
No prawda ze pocieszajace??? Jeszcze troche i nasze beda wieksze.

Gość gość
A ja uwielbiam samotność. Uwielbiam kiedy mojego męża nie ma w domu. Niestety stracił pracę i teraz pracuje w domu i jest koszmar. Nie mogę go już znieść. A jak np. mąż akurat pojedzie gdzieś zawodowo i ktoś z rodziny próbuje mi organizować czas żebym nie siedziała sama to mnie aż trzepie w środku. No ale nie odpowiem przecież "ależ to cudownie że jestem sama, bo święty spokój to właśnie to czego pragnę", bo i tak nie zrozumie i jeszcze się obrazi a mnie będzie mieć za jednostkę którą należałoby leczyć.

Gość gość
A już łazić po sklepach przez cały dzień ? Jak byłam nastolatką to tak. Wtedy to był klawy dzień a teraz ? Zlitujcie się. Łazić po tych galeriach molochach to by zapadł na chorobę psychiczną. Łapy by mi odpadły od przewalania tych ton szmat. I gdzie ja bym potem to wszystko trzymała ? Stary by mnie wyjebał z domu z tymi szmatami.

Gość gość
14:05 super wypowiedź dzięki ;)