Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

20 lat i 2 dziecko!

Polecane posty

Gość gość

Jestem przerażona. Mam 20 lat dziecko 1,5 roku i chyba jestem w kolejnej ciąży... Chyba się załamie. Brałam tabletki a juz 2 okresów nie miałam. Myślałam że to przez te tabletki ale czuje sie bardzo zmęczona, mam ciemne, bolesne sutki z widocznymi żyłkami i bialy śluz z pochwy... Myślicie że to ciąża?

Gość gość
kup sobie tabletki poronne na wszelki wypadek

Gość gość
Nie mam skąd wziąć recepty. I są drogie...

Gość gość
Przestań reklamować sprzedaż tych tabletek! One oprócz tego że czyszczą macicę z płodu prowadzą do jej pęknięcia co może skutkować śmiercią, a w najlepszym wypadku stalą bezpłodnością i brakiem przyjemności z seksu! Jak nie jesteś w stanie wychować dziecka to oddaj je do domu dziecka to jedyne humanitarne i legalne w Polsce rozwiązanie problemu.

Gość gość
I tak juz mam zj****e życie...

Gość gość
skoro ciąża to dla ciebie "zj****e życie" to trzeba było trzymać kolana razem. co ty jesteś zwierzęciem ze nie mogłaś nad popędem zapanować? doprowadzić swoje życie do porządku i dopiero brać się za seks.

Gość gość
Skoro brałam tabletki to chyba logiczne ze zabezpieczałam sie żeby nie być w ciąży. Wyobraź sobie miec w wieku 21 lat 2 malych dzieci. Ja ledwo sobie radze z jednym...

Gość gośćzlosc
Nie lubie umoralniac ale chyba wiadomo,ze nic 100% pewnosci nie da i trzeba liczyc sie z ciaza przy kazdym seksie. Poza tym to masz super sytuacje, szybko dzieci wychowasz i bedziesz miala spokoj, nadal bedziesz mloda i nadal bedziesz mogla z zycia korzystac. Ja mam 30 lat i jak mi sie dziecko wychowa to juz bede starym dziadem i gowno z zycia bedzie. Takze nawet jesli dzis jest to tragedia to za kilka lat bedziesz sie z cieszyla,ze tak wyszlo. Ja z kolei zaluje,ze nie wpadlismy majac 20 lat