Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BezsilnaJa

Pierwsze objawy ciąży

Polecane posty

Witam Was wszystkie bardzo serdecznie! Jestem tu nowa więc proszę o wyrozumiałość, ale postanowiłam do Was napisać ze względu na nurtujące mnie pytanie. Otóż; od długiego czasu z M staramy się o dziecinę po dłuższych staraniach podjęliśmy decyzję o przystąpieniu do inseminacji która odbyła się na naturalnym cyklu. Na wykonanie test ciążowego jest jeszcze za wcześnie jednak zaczęłam odczuwać pewne dolegliwości. Tzn.: bolą mnie oba jajniki ( na przemian) tak jak w momencie ovu., pojawia się ból brzucha w dolnej części; tak jakby skurcze macicy, ból kręgosłupa w części lędźwiowej i przede wszystkim stan podgorączkowy 37,1-37,5 który się cały czas utrzymuje. Nie plamię. Bólu piersi brak, ogólnie to czuję się dobrze i wykluczam ewentualne przeziębienie. Nie wiem co mam myśleć o swoich dolegliwościach, być może sama się nakręcam ale niestety z cierpliwością nie potrafię się zaprzyjaźnić. Proszę o poradę, może któraś z Was odczuwała podobne objawy. Pozdrawiam bardzo serdecznie i czekam na opinie.

Gość gość
Kiedy powinnaś dostać okres? Ja pierwsze objawy ciąży miałam dopiero w okolicach terminu miesiączki i to były podobne do tych co na okres. Faktyczne objawy pojawiły się dopiero ok 6 tc. życzę powodzenia! :)

dlaczego uwazasz ze za wczesnie na test?takie objawy mogą świadczyc o ciązy..;) tez jestesmy w trakcie starań tylko ja sobie comiesiac wkrecam..nawet teraz mam wszystkie objawy ale do @jeszcze 8 dni i testy negatywne

Gość gość
Agatka, robienie testu na tydzień przed okresem jest bez sensu. Totalnie. Nie szkoda Ci kasy na testy skoro i tak nawet jeśli jesteś w ciązy to Ci nic nie wyjdzie? Ja rozumiem dzień przed terminem miesiączki ok, w dniu miesiączki jak najbardziej. Ale tydzień? I już masz objawy?

Witam serdecznie mam podobny problem co poprzedniczki mianowicie kochałam się z mężem 1 dnia dni pogodnych 5 dnia miałam owu wiem bo zawsze mnie wtedy boli podbrzusze także wiem oczywiście skończył we mnie , od jakiś 4 dni boli mnie podbrzusze mam mdłości i bóle ledzwiowe gazy i ogóle czuję się osłabiona @ dopiero za 6 dni :( test oczywiście negatywny chcielibyśmy dzidzi ale boję się że to tylko wyobrażenia może któraś z was tak miała i podpowie a i dodam że mam też taki brązowy sluz :( czy to może być ciąża ?

Gość gość
Znam to, bo o pierwsze dziecko starałam się 4 lata, teraz 2 o 2 i nic i wszystko już przechodziłam. W czasie starań mam więcej objawów ciążowych niż w ciąży ;) Niestety musicie czekać. Ja jestem po 3 ( w tej serii) inseminacji, już nawet nie testuję, bo od kilku dni mam PMS.