Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozwód po 4 latach?

Polecane posty

Gość gość

Moi Drodzy, Historia jakich wiele – wielka miłość, po dwóch latach ślub w stosunkowo młodym wieku, teraz 4 lata po ślubie i doszłam do ściany. Mój mąż jest cudownym człowiekiem pełnym zalet, ale od roku nam się nie układa, nie jestem szczęśliwa. Próbowaliśmy terapii, ale nie pomogła, czuję, że po prostu do siebie nie pasujemy. Czy jest sens walczyć? Czy lepiej próbować ułożyć życie od nowa? Nie mamy dzieci ani kredytów. Najbardziej boje się tego, że po pierwsze – podejmę te decyzje zbyt szybko, a po drugie, że już zawsze będę sama. Mam 27 lat

Gość gość
Skoro tak boisz się samotności to najpierw znajdź kogoś, a dopiero potem rozwód.

Gość gość
nie za bardzo mi się podoba to rozwiązanie, bo nie byłoby uczciwe

Gość gość
czasami nie doceniamy tego co mamy. zastanow se co ci nie odpowiada. czy to drobiagi? czy cos powaznego. zastanow sie ile ci daje ten zwiazek od strony emocjonalnej. macie dlugi staz, moze to pierwszy kryzys. moe warto zerwac z rutyna codziennosci. cos porobic razem, wyjechac gdzies, albo znalezc jakies hobby. moze znalec wspolne hobby np.jakis sport ktory bedie was cieszyl i zblizy.

Gość gość
pewnie szmata już nie czuje motylków, mąż się jej znudził i już cche się rozwodzić. Jakby lał cię po ryju i zdradzał to byś go KOCHALA

Adwokaci z kancelarii w Warszawie prowadzą sprawy związane z wszelkimi aspektami prawa rodzinnego. Dotyczy to w szczególności rozwodów z orzekaniem o ewentualnej winie małżonka. Sprawy z zakresu prawa rodzinnego toczą się przed Sądem Okręgowym i obejmują przede wszystkim kwestie związane z opieką nad dziećmi oraz z ewentualną eksmisją byłego współmałżonka. http://www.lawarsaw.pl/prawo-rodzinne-rozwody/ - rozwody Warszawa