Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Leniwe ciężarne???

Polecane posty

Gość gość

Czy nie zauważyliście, ze wielu kobietom nie chce się pracować dlatego zachodzą w ciążę? Wtedy mąż będzie ich utrzymywał i będzie ok. A potem plączą na kafe, ze ciężko maja bo dziecko wychowują...parodia. Jednak nie okazuje sie to takie latwe jak się wydawało haha niektóre to nawet juz do pracy jednak wolalyby iść...nie dziwie sie ze wygral pis jak same leniwe kobiety glisowaly, żeby tylko kasę na dzieci dostawać...i one naprawdę mysla ze cos dostana hahahaha

Gość gość
Autorko ale pojechalas... Zaraz się zaczną pociski od ciężarnych za 3...2...1...

Gość gość
A ja powiem tak nie nalezy wszystkich oceniac jednakowo sa kobiety co zachodza w ciaze bo chca dzieci a nie bo sa leniwe ale znam tez osobiscie takie co zaszly tylko po to by nie pracowac wiec nie mow wszystkie a niektore

są kobiety ciężarne,które chętnie pracują prawie do samego rozwiązania. To nie zależy od tego czy ktoś jest w ciąży czy nie .... niektóre kobiety po prostu najlepiej odnajdują się w roli tzw. gospodyni i taki styl życia im odpowiada. Sądzę,że na PiS głosowali ludzie,którzy mieli dość złodziei z PO.

Gość gość
No tak przepraszam, niektóre. Wiem, ze istnieją normalne pracowite kobiety, która chca miec dziecko a nie pieniadze, zapomniałam to napisać- niektóre kobiety. Chociaż czasami mam wrażenie, ze większość :( bo ostatnio tematy na kafe brzmią: Czy dostane pieniadze na wszystkie dzieci, czy na pierwsze nie? Itp

Gość gość
Przeciez autorka nie napisala ze wszystkim tylko wielu.... Wiec w czym problem?

Gość gość
Bo na kafe w wiekszosci udzielaja sie wlasnie takie kobiety o ktorych mowisz nie mowie ze tylko ale w wiekszosci i moze to sprawiac wrazenie ze kazda liczy na kase a te normalne nawet jesli sie tu udzielaja przewaznie takie tematy omijaja