Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwaaakwa

Nie daje mi spokoju facet starszy 10 lat..

Polecane posty

Gość kwaaakwa

A wiec.. nie jest to facet, ktory wykorzysta i porzuci :D Poznaliśmy sie jakies 1,5 roku temu na imprezie. Ja mam 19 lat a on 29. Troche sporo. Spodobal sir mi. Pozniej moja kolezanka poznala go, zakochala sie w nim, noe bylo jakiegos wielkiego zalu, bo go w sumir nie znalam a podobno bardzo sie polubili, wymienili nr itp.Pozniej spotykali soe co jakis czas. Po kilku miesiaciach spotkalam go przypadkiem, on byl ze swoimi znajomymi a ja ze swoimi, miedzy innymiz ta kolezanka. Odrazu do nmnie podszedl, zaczal rozmowe, okazało sir, ze sporo o mnir wiedzial. Pozniej znowu przypadkien się spotkalismy. Dowiedzialan sir, ze 'sukcesem' pomiedzy moja kolezanka(troche dziwna) a nim bylo to, ze sie calowali :D Oczyście on mi tego nir powiedział. Zaczal mnir kokietowac, mówić, ze to ze mna sie mial spotykac, a nie z nia. Ze to ja mu sir podobam, a po prostu wtedy wstydzil sir podejść, a pozniej nigdzie mnie nie mógł spotkac. Zaczelam sie smiac, ze ta jasne. Wiedzialam, ze mu sie podobam, ale to takie glupie gadanir z jego strony. Pisal do mnie, nawet umówiliśmy sie, z gory zaznaczam, ze traktowalam to jako spotkanie koleżeńskie bo troche sie poznaliśmy. Mylilam sie. On ciagle powtarzal, ze licze sie tylko ja, ze moja kolezanka nakrecila sie, pisze do niego a on wcale tego nie chce. Wiedzialam, ze jest na niego strasznir nakręcona. Chcial mi pokazac wszystkie ich rozmowy, opowiadal mi o wszystkim co bylo pomiedzy nimi(tylko calowanie :D). Wierzylam mu, ale zastanawialam sie jaki jest tegp sens? Dlaczego z nia sie spotyka? Rzeczywiście od naszej pierwszej powaznej rozmowy on zerwal z nia kontakty, rzeczywiscie to ona o wszystko zabiegala. Powieedzial jej, ze jest dla niego za mloda, chociaz jestemy w tym samym wieku. Ost razem znowu przypadkien spotkalismy sie. Znowu zaczal mowic, ze to ja bylam od początku, to ja mu soe podobam, ona noe byla nikim waznym. Ze on juz nie moze wytrzymać tego, ze przez nia nir mozemy sie spotykac, byc razem. Chcial, zebym z nia porozmawiala, jak to powiedzial: zalatwila to bo on juz to dawno zrobil. Noe zwiąże sie z nim, nie zrobie jej tego. Zastanawiam sie tylko jaki jest jego cel? Dlaczego sie tak zachowuje? Na poczatku spotykal sir z nia a zarywal do mnie. Dopiero pozniej to zmienil. Chcial mnir zabrac do siebie do pracy(pracuje na prawie nq drugim koncu PL), chcial zebym wyjechała z nim na wakacje. Dowiedzialam sie od tej dziewczyny, nie wiem czy to prawda, ze powiedzial jej , ze pojechal do mnie bo chcial, zeby sie od niego odczepila, zeby zobaczyla jaki jest.Ten facet jest dziwny. Z jednej strony bardzo mily, fajny koles a z drugiej stony niewiadomo o co mu chodzi. Jak myslicie?

Gość gość
myslimy, ze to stary bajerant, ktory sobie szykuje haremik z glupich nastolatek :D

Gość kwaaakwa
Nie jest typem, ktory kolekcjonuje panienki

Gość gość
jest niedojrzalym glupkiem skoro opowiada Ci co bylo miedzy nim a ta kolezanka moze dlatego zarywa do mlodszych? bo jego rowiesnice widza ze to dzieciak jest pewnie gdybys byla starsza to sama dawno bys go skreslila

Gość kwaaakwa
Opowiadal mi to co bylo pomiedzy nimi czyli tak naprawdę nic, ale masz racje, ze jest niedojrzalym glupkiem

Gość przerzuciłem tony małolat
On kocha szczerze. Żadna inna tylko Ty. Będzie tak Cię kochał aż do samego rana. No, może do kawy po śniadaniu. Póxniej przypomni sobie, że nie odebrał awizo z poczty, mimo, że jest niedziela. Kurrrwa, uwielbiam naiwne nastolatki :D:D:D