Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość bułka

naprawdę aż tyle kobiet ma "motylka"?

Polecane posty

Gość gość
"Wargi sromowe powiększają się w okresie dojrzewania, ale zarówno te wewnętrzne jak i zewnętrzne. Nic nie powinno wystawać, chyba, że rozchylicie nogi." x tobie mózg już wystaje :O nie trzeba mieć wcale 4 cm aby wystawały, tłumoku

Gość gość
tylko specyficzna cecha anatomiczna, wyjątek od reguły. ten wyjątek od reguły ma większość kobiet :)

Gość gość
mam motylka i nie mam żadnego dyskomfortu, moge normalnie ćwiczyć, uprawiać sporty, nosić to co mi sie podoba, tylko w przypadku wiekszych (od 4 cm i więcej) odczuwa sie dykomfort

Gość gość
Jednak nawet niewielki przerost obniża komfort psychiczny kobiety, prowadzi do kompleksów i znacznie utrudnia zwykłą życiową aktywność. " a u ciebie ograniczenie umysłowe nie prowadzi do kompleksów i nie utrudnia aktywności zyciowej?

Gość gość
Przerost to jest wtedy, gdy są przesadnie długie. Natomiast większość kobiet ma "normalne" motyle.

Gość gość
Ha jest nawet na to medyczne określenie: labial hypertrophy. Takze sory laski ale wasze motylki to anomalia, bardzo często u kobiet ale jednak anomalia.

Gość gość
Skąd wiecie, że większość ma motylka? Bo ma kafe się akurat kilka osób zebrało? Nawet nie wiemy czy piszą prawdę. A badań chyba w tym zakresie nikt nie prowadził. Ale jeśli jest jakaś statystyka na ten temat, to przepraszam :D

Gość gość
A badań chyba w tym zakresie nikt nie prowadził. Ale jeśli jest jakaś statystyka na ten temat, to przepraszam a prowadzono badania, no ale to trzeba się interesować też czymś więcej niż swoje wary

Gość gość
Jednak nawet niewielki przerost obniża komfort psychiczny kobiety, prowadzi do kompleksów i znacznie utrudnia zwykłą życiową aktywność. " a u ciebie ograniczenie umysłowe nie prowadzi do kompleksów i nie utrudnia aktywności zyciowej? X Kobieto, ja tylko zacytowałam portal internetowy. Do nich się zwróć z pretensjami, że wmawiają Ci kompleksy z powodu motylka. A Tobie może to pasuje i super. A innym nie pasuje i o tym pisze portal.

Gość gość
aż sobie zmierzyłam z ciekawości :D mam coś ok. 2 cm, a i tak mi dość sporo wystają, mimo że w necie napisane jest, że od 2 cm zaczyna się norma - dziwne :O albo po prostu wszystko zależy od konkretnego kształtu

Gość gość
A badań chyba w tym zakresie nikt nie prowadził. Ale jeśli jest jakaś statystyka na ten temat, to przepraszam a prowadzono badania, no ale to trzeba się interesować też czymś więcej niż swoje wary X No tak, żeby wiedzieć o istnieniu takich badań, musiałabym się interesować nie tylko swoimi ale też cudzymi:D

Gość gość
tam jest napisane - Jednak nawet niewielki PRZEROST obniża komfort psychiczny - CZYLI WARGI WIĘKSZE NIŻ 4 CM, kobieta z mniejszymi (np, z takimi co wystają 1cm) bardzo rzadko odczuwa jakąkolwiek dolegliwość

Gość gość
No tak, żeby wiedzieć o istnieniu takich badań, musiałabym się interesować nie tylko swoimi ale też cudzymi no ale wtedy nie pisałabyś głupot, zawsze byłby to jakiś rozwój

Gość gość
Twój mózg to anomalia. Jak ktoś napisał wyżej - nie trzeba mieć wcale 4, a tym bardziej 5 cm aby wargi -nawet dość znacznie -wystawały. "Motylki" do tych 4/5 cm są jak najbardziej normalne. Podpiera się badaniami, a nawet nie potrafi logicznych wniosków z nich wyciągać :O

Gość gość
21;58 Nie mam szramy-zrobiłam plastykę zeby nie miec blizny. Z dwojga złego wolałabym miec taka szrame niz rozjechana picze i bliznę na niej po nacięciu :P

Gość gość
Z dwojga złego wolałabym miec taka szrame niz rozjechana picze i bliznę na niej po nacięciu jezyk.gif na twoim miejscu wybrałabym mózg, ale pewnie nie mieli na składzie

Gość gość
labial hypertrophy i wszystko!

Gość gość
22:46 ha ha ha znalazła sie z bólem dooopy/kup se maść w aptece bo kiepsko skończysz z taka zawiścią

Gość gość
No i po co się tak obrażacie? Jedne mają tak, inne mają siak. Jeśli nikomu to nie przeszkadza, to jaka to różnica.

Gość gość
22:46 ha ha ha znalazła sie z bólem dooopy/kup se maść w aptece bo kiepsko skończysz z taka zawiścią jaka zawiść i o co? obiektywny fakt stwierdzam- na podstawie tego co piszesz

Gość gość
Koronny argument/brak mozgu-widac ze na biologię to ty nie chodziłaś-bez mozgu nie da sie żyć zatem skończ sie rzucać bo ktos ma nie dosyć ze bułkę to i ciasna cipke bez blizny na brzuchu-coz, kumulacja! Ciebie ominęło-nie kazdy ma tyle szczęścia.

Gość gość
To moj światopogląd odnośnie tego co wole z dwojga złego a widac Ciebie ubodło i starałas sie dowalić z ta szrama-nie wyszło

Gość gość
widac ze na biologię to ty nie chodziłaś-bez mozgu nie da sie żyć zatem skończ sie rzucać bo ktos ma nie dosyć ze bułkę to i ciasna c*pke bez blizny na brzuchu-coz, kumulacja! Ciebie ominęło-nie kazdy ma tyle szczęścia. no cóż, akurat z biologii pamiętam , ze prymitywne organizmy spokojnie funkcjonują bez mózgu, patrz taki lancetnik, czy ameba. A co do kumulacji - żadnych wystających warg i ciaśniejsza od twojej, bo nigdy nie rodziłam. A i tak nie dostrzegam u ciebie objawów myslenia

Gość gość
To co robisz na takim dziale? Wyjazd sraczko! Ciaśniejsza-watpię! Prymitywna to jestes Ty a ja sie spierać z idiotkami nie zamierzam a i udowadniać nie bede ze myśle bo nie mam komu-ot, nic nieznacząca jednostka która wkradła sie na dział nie dla niej i jeszcze próbuje zwrócić uwagę na siebie w taki desperacki sposob jak dowalenie komuś.

Gość gość
Hahaha ale musisz być zakompleksiona. widac. Tylko polujesz na nieprzychylne komentarze i zaraz szczekasz bzdury . A w glebiduszy jestes zrozpaczona i argumenty masz z d wyciagniete.. na sile. I gowno zamiast mozgu. pogodz sie z tym ze jestes gorsza. Nie potrafisz ? To do ziemi. Jestes zbędna

Gość gość
autorka to kompletna debilka :D w dodatku jakaś niedowartościowana

Gość gość
Nie musze sie z niczym takim godzić bo jestem zaje;biscie wykształcona, ładna i ustawiona :D nara MOPSIARY!

Gość gość
co was to obchodzi to jaka kto ma? jedna ma taka druga ma taka i jedna i druga znajdzie faceta któremu się spodoba. ja mam niewielkiego motyla ma ok 1cm, i mój facet go kocha i uwielbia się nim "bawić" lizać, podgryzać, ssać, brać do buzi, lubi mieć się czym zajmować, dla niego mogłyby być jeszcze większe, on jest amatorem motylków, a ktoś inny bułeczek, koniec.

Gość gość
Jezu ktoras z was ma 4 cm takiego wystającego mięsa? O masakra, współczuję...