Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mało spotykane zachowanie dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

witam tak to wygląda w skrócie: denerwuje, dręczy siebie. Jeśli lubi kogoś, woli raczej o tym myśleć !!!!, niż rzeczywistość - w sensie, że jeśli naprawdę kogoś lubi, to czuje się tak z jakieś strefie własnego komfortu??. I woli być sama, gdzie nikt nie może jej zranić! Nie logiczne, i niepraktyczne,a UWAGA Nie traktuje tego jako brak zainteresowania. Wówczas twierdzi w rodzaju "dobrze wtedy, gdy ty jesteś i nie ma już trudności, kłopotów dla mnie i ciebie..

Gość gość
takie niektore sa, jakos trzeba z tym żyć

Gość gość
o ekstramalnie skomplikowanych laskach, co się boją ujawniac bo ktos moze im cos zrobić tak bardzo, że nikt z tym nie daje rady

Gość tjk
fajnie, tylko, jakby dało się składnię polską i gramatykę zastosować, byłoby czytelniej - o co chodzi?

Gość gość
:D a nie pomyslał osiołek że laska nie bardzo chce takiego nielogicznego" ? szkod aże nie pomyslął

Gość gość
ciekawe ale nie bardzo rozumiem

Gość gość
a skąd o tym wiesz że taka jest?

Gość gość
nie mało spotykane autorze, tylko rzadko spotykane , zresztą ty siedzisz w jej głowie ?czy masz schizofrenię? ona ma cie gdzieś

Gość gość
Jakbyś opisał mnie Chcesz ją zrozumieć to poczytaj kim jest introwertyk. Wszystko będzie jasne :)

Gość gość
nie rozumiem,, skad on wie jaka jest ta dziewczyna , trzeba miec chyba fantazje w umysle żeby pisac tak o kimś, ja samo o sobie nie napoisałabym tak :DD bo nie jestem taka

Gość gość
a skad wiesz że jest sama :D:classic_cool:

Gość gość
bo umie mowic, tekst jest kiepskiej jakosci bo szukałem na zagranicznych forach podobnych sytuacji i tak to przetłumaczyłem. (wiem nie jestem w tym mistrzem, ale nie o oto chodzi i naprawdę ją lubię:-)