Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona573633

jestem zrozpaczona

Polecane posty

Gość zrozpaczona573633

słuchajcie, mam problem. zaangażowałam się pierwszy raz od bardzo dawna w relację z moim TŻ, ale mam poważny kryzys. Wykryli u mnie dwubiegunowość, straciłam pracę. Ostatnio moja przyjaciółka zgubiła mu kota i TŻ wyżywa się na mnie. Kot spadł z trzeciego piętra z balkonu w jego urodziny i nie umiemy go znaleźć od 6 dni!!!!!! On go w ogóle nie szuka, tylko ja i przyjaciółka. Dzisiaj kiedy przeszedł się ze mną naokoło bloku, powiedział, że nienawidzi mojej przyjaciółki (nie pierwszy raz) i na moją uwagę, że gdybym ja go zgubiła (kota), też by mnie nienawidził, odpowiedział, że on tego kota zawsze pilnował, a ja mu na to, że mógł z nim siedzieć w takim razie w swoim mieszkaniu i mieć go pod swoją opieką cały czas (kot był u mnie w mieszkaniu z przyjaciółką). Kazał mi się pierd*lić. Mam dość, nie wiem czy chcę z nim być. Pomóżcie!

Gość gość
biedny kotek :( szukajcie go aktywnie!!! a facet rzeczywiście głupio się zachowuje,jak mu zależy na kocie to niech go szuka

Gość gość
to brzmi jak wypowiedź nastolatki. problemy z dupy. oprócz tego, że kot sie zgubił i naprawdę możesz się z tą przyjaciółką pierdolić, bo kot to nie zabawka, głupia, tępa strzało.