Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Prezenty na 艣wieta

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

hejka Posiadam na sprzeda偶 przedmioty dost臋pne tutaj: www.kupujtanio.org Zapraszam bardzo, 艣wietna okazja na prezenty pod choink臋 :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
dla tych wszystkich, ktorzy nie lubia stac w swieta w kolejkach, proponuje rozwiazanie, na ktore wiele osob sie decyduje. A mam na mysli karty podarunkowe, ktore mozna realizowac w rozny sposob. Wiele ciekawych propozycji dla zony, mamy, taty, a nawet dla dzieci widzialam na wyjatkowyprezent.pl. Mozna tym samym spelnic czyjes marzenia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja wszystkim Paniom z rodziny zakupi艂am wszelkie rodzaje pi臋knej bielizny z Alles ;) Gorzej z Panami! Ci臋偶ko si臋 zdecydowa膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oryginalne, unikatowe i modne prezenty kup w Inna Ja, masz pewno艣膰, 偶e prezent b臋dzie wyj膮tkowy. Polecam www.innaja.istore.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krysia324
Kiedy艣 nie mia艂am Internetu i mia艂am zawsze problem jakie prezenty kupi膰. Chodzi艂am po tym mie艣cie i szuka艂am. Teraz takie udogodnienia. Tyle stron kt贸re mo偶na sobie przejrze膰 a nawet ostatnio znalaz艂am tak膮 wyszukiwark臋 prezent贸w gdzie s膮 propozycje prezent贸w na miko艂ajki, na 艣wi臋ta bo偶ego narodzenia i inne okazje https://jakiprezent.pl/prezenty/sw-mikolaj-6-12

Udost臋pnij ten post

Serdecznie polecam nasz膮 stron臋 zitolo.com, kt贸ra zrzesza mi艂o艣nik贸w sztuki handmade. Znajdziecie u nas wyj膮tkowe przedmioty wykonane r臋cznie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pawleczko
zawsze wszystkie prezenty kupuj臋 na stronie inbook.pl bo niby to ksi臋garnia internetowa a znjade tam wszystko czego szukam, od multimedi贸w po ebooki, asortyment kuchenny, dekoracje czy zegarki i zabawki :) tak偶e wszystko dla wszystkich w jednym miejscu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rysiowaa
w tym roku u mnie spokojnie z prezentami na 艣wi臋ta bo jedziemy ca艂膮 rodzin膮 do Talarii w Trojanowie, gdzie wykupili艣my specjalny pakiet 艣wiateczny i na moje szcz臋艣cie w tym roku 偶adne generalne porz膮dki, gotowanie mnie nie dotyczy :) za to b臋d臋 si臋 byczy膰 ca艂ymi dniami w strefi spa&wellness razem z m臋偶em i dzieciakami :)

Udost臋pnij ten post

W zez艂ym roku dost艂am od m臋偶a termoloki z Babyliss. Jestem bardzo zadowolona. Mam ma艂e dziecko wi臋c to dla mnie szybkie rozwi膮zanie. Nawin臋 w艂osy na loki, pochodz臋 troch臋 z nimi, potem rozkrecam, lekko rozczesuj臋 i mam super fryzur臋. Teraz podpuszczam go na suszarke z Babyliss z silnikiem szczotkowym. Podobno dzia艂a d艂u偶ej ni偶 zwyk艂e. I tak go w艂asnie przekonuj臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja dla mojego taty kupuj臋 sk贸rzan膮 akt贸wk臋. Znalaz艂am naprawd臋 fajn膮 i w sensownej cenie na Eobuwie. My艣l臋, 偶e mu si臋 przyda w pracy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ALA1975
Ja w tym roku kupi臋 fajne pi偶amy :). Mysl臋, 偶e skorzystam z oferty w all-bielizna.pl zamawia艂am dla siebie koszulk臋 nocn膮 Inga - Nipplex i jestem zadowolona z niej i ze sklepu. Ceny te偶 maj膮 przyst臋pne. A czasu na ganianie za upominkami te偶 nie mam :).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uleczka131a
Macie fajne pomys艂y na prezenty, chyba co niekt贸re i wykorzystam u siebie. A teraz pytanie czy uda艂o wam si臋 od艂o偶y膰 na 艣wi臋ta. Bo ja nie widz臋 innej mo偶liwo艣ci tylko po偶yczka w PROFI CREDIT na za艣wiadczenie z mo偶liwo艣ci膮 odroczenia rat na trzy miesi膮ce. Zrobi臋 zakupy, prezenty i mo偶e jeszcze na szale艅stwo sylwestrowe starczy. A sp艂ata rat od lutego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja w podczas tegorocznych 艣wi膮t planuje dla swojej drugiej po艂owy kupi膰 艂adne,eleganckie i trwa艂e perfumy,polecicie konkretne zapachy? Bo dosy膰 ciekawe widzia艂em na PsikPsik24.pl co s膮dzicie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wydaje mi si臋, 偶e ka偶dy facet ucieszy si臋 z elektronicznego gad偶etu z www.lg.com/pl :) Niezale偶nie od tego, czy b臋dzie to telefon, czy tablet, a mo偶e jaka艣 drobnostka jak etui, elektronika to zawsze dobry pomys艂 na prezent dla m臋偶a, ch艂opaka czy syna :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
polecam niepowtarzalne i eleganckie prezenty z dusz膮 na www.gramofonia.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co my艣licie o takiej eleganckiej bieli藕nie: http://www.anstel.pl/ ? Ostatnio zam贸wi艂am w tej hurtowni rajstopy w promocji i przysz艂y bardzo 艂adne,wi臋c my艣l臋,偶e to dobry pomys艂 na 艣wi膮teczny prezent dla ka偶dej kobiety/dziewczyny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yreek0
w tym roku czeka mnie niby wydatek, bo nam zamiar kupic 3 telefony, a dok艂adniej samsungi s4 dla dzieciak贸w. chce je kupic na Okey gsm bo maj膮 naet o 70% niz konkurencja, dlatego ten wydatek b臋dzie do prze偶ycia ;)

Udost臋pnij ten post

Dla mnie nie ma nic lepszego ni偶 praktyczny prezent. Praktyczny, ale te偶 nie tandeciarski, jak skarpetki, ma艣ci, kosmetyki, maszynki do golenia czy inny standard. Ostatnio postanowi艂am si臋 troch臋 bardziej wykosztowa膰 i postanowi艂am zrobi膰 zakupy tekstyliowe, tzn. dla babci obrus, dla mamy nowe prze艣cierad艂a. Super jako艣ci i bardzo estetyczne prezenty znalaz艂am na stronie Krainy Obrus贸w i tam te偶 je kupi艂am. Ju偶 teraz pewnie si臋 dziwicie, ale na moje nie ma co czeka膰. W portfelu troch臋 zabola艂o, bo nie zarabiam du偶o, ale w grudniu b臋d臋 spokojniejsza.

Udost臋pnij ten post

Serdecznie zapraszamy do sprawienia swoim bliskim niezapomnianych wra偶e艅 !!! (je艣li oczywi艣cie byli grzeczni ;) ) Wizyta Miko艂aja to wspania艂e prze偶ycie dla najm艂odszych, i zabawna atrakcja dla tych troch臋 starszych! Pi臋kny, profesjonalny str贸j, do艣wiadczenie i pe艂ne zaanga偶owanie i sprawiaj膮, 偶e posiadamy Miko艂ajkowy czar wr臋czania prezent贸w :) Nie zwlekaj i zapro艣 Miko艂aja zar贸wno na ma艂e domowe spotkanie, firmow膮 wigili臋 czy te偶 do przedszkola! Dotrzemy wsz臋dzie, gdzie tylko b臋dziecie potrzebowa膰 niezapomnianych wra偶e艅 i atrakcji! :) Wi臋cej info na http://www.teatr-kameleon.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aggnnnieszka1993
Ja ostatnio na http://szpargaly.pl znalaz艂am kilka fajnych pomys艂贸w. Na pewno obdaruje swoich bliskich czym艣 wyj膮tkowym. W tym roku 艣wieta b臋d膮 udane! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AstaLawista
艁adne, ca艂kiem inne ni偶 te co s膮 dost臋pne w sklepach typu OBI, CASTORAMIE czy LEROY MERLIN i inne tego typu. Ale tym razem zamierzam wszystkich obdarowa膰 bi偶uteri膮 ;p znaczy si臋 kobietki. Ku藕nia Srebra: http://www.kuzniasrebra.pl/ ma 艂adne do wyboru pier艣cionki, zawieszki, kolczyki, bransoletki, naszyjniki wykonane z kamieni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mamie kupi艂am blender na miko艂ajki. Na 艣wi臋ta kupuje rodzicom mikrofal贸wk臋 z panasonica . Praktyczne i po偶yteczne :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 helena218
Ja oryginalne prezenty 艣wi膮teczne kupuj臋 na http://www.takapaka.pl/. Stawiam na oryginalne prezenty, kt贸re z pewno艣ci膮 wywo艂aj膮 pozytywne reakcje. Nie lubi臋 oklepanych zestaw贸w, czy portfeli itp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej! My co roku stawiamy na praktyczne prezenty,nawet teraz wiem 偶e b臋d膮 to perfumy,a kilak fajnych i oryginalnych zapach贸w znalaz艂am taniej na Refan-lublin.pl

Udost臋pnij ten post